Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΙ Λαγού στην βουλή: "ΕΙΣΤΕ ΤΥΡΑΝΝΟΙ, γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια την βούληση των Ελλήνων. Ο Ελληνικός λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του..."

Σφοδρή επίθεση στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξαπέλυσε o Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός για την συμφωνία της προδοσίας. Αηδιασμένος, όπως ολόκληρος ο ελληνικός λαός άλλωστε, εξέφρασε την απορία στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ βουλευτές: "Τι θα έχουν να πουν στους γονείς και τα παιδιά τους που θα βάλουν τις υπογραφές τους για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σλάβους σφετεριστές;"

Και συμπλήρωσε, ¨Νομοθετείτε για τους κίναιδους και τις όλες τις μικρές μειοψήφιες και γραφετε στα παλιά σας τα παπούτσια τν βούληση του ελληνικού λαού...¨

Ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως είναι πολύ μικροί και τιποτένιοι για να πουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας και τους κάλεσε, αν τολμάνε, να κάνουν δημοψήφισμα.

Τόνισε πως οι εποχές που ζούμε είναι ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ

ΕΥΧΉ για οσους ζωντανούς αντιστέκονται και είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν για τα δίκαια των Ελλήνων

ΚΑΤΑΡΑ  για όσους θα μείνουν στην Ιστορία ως αιώνιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ελληνισμού της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να διαδηλώσουν την  Παρασκευή στις 10:00 το πρωί, έξω από την πλατεία συντάγματος, και να διατρανώσουν πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-lagos-na-parei-o-ellhnikos-laos-thn-katastash-sta-cheria-tou-h-boulh-den#ixzz5IKWqiOARΔεν υπάρχουν σχόλια: