Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, καθίζηση το νεο κύτταρο στην χωματερή Εγκληματική αμέλεια απο περιφέρεια και Δήμο καταγγέλει η Ελληνική αυγή για την Φυλή.


Μία εβδομάδα τώρα η χωματερή στην Φυλή παραμένει  κλειστή καθώς όπως καταγγέλει η Ελλήνική Αυγή για την Φυλή το νέο κύτταρο της χωματερής έχει υποστεί καθίζηση με αποτέλεσμα η χωματερή να παραμένει κλειστή.

Μεταφέρουμε από την επίσημη σελίδα της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή

Από την περασμένη Δευτέρα που συνέβη η... "καθίζηση" του νέου κυττάρου στην χωματερή της Φυλής, έχει περιοριστεί η αποκομιδή σκουπιδιών στο λεκανοπέδιο, με αποτέλεσμα οι κάδοι σε πολλές περιοχές να ξεχειλίζουν και τα σκουπίδια να ξεχύνονται στον δρόμο εγείροντας ζήτημα δημόσιας υγείας αφού οι υψηλές θερμοκρασίες και πλέον οι μπόρες σκορπούν στην πόλη μικρόβια και ασθένειες.

Η Δημόσια υγεία βέβαια δεν παίζει πουθενά στο Δήμο Φυλής όπου δεν μπορούσες να σταθείς την Πέμπτη βράδυ, αλλά και την Παρασκευή, εξαιτίας της μπόχας που έφερνε ο αέρας από το ΧΥΤΑ.

Ο λόγος είναι, ότι ξεθάβονται τα παλιά σκουπίδια για να ελαφρύνει το κύτταρο και μεταφέρονται σε άλλο σημείο και όπως γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι στην Φυλή, τα πολυκαιρισμένα σκουπίδια, βγάζουν πολλή περισσότερη και ανυπόφορη μπόχα.

Ο Βουλευτής Β' Αθήνας της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αττική Η.Παναγιώταρος και ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή Θ.Τσέλας, μαζί με κλιμάκιο στελεχών, μετέβησαν στην χωματερή για να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί εντός, αλλά και για άλλα φλέγοντα ζητήματα όπως:

Καταγγελίες για ρίψη σκουπιδιών σε περιοχή όπου έχει γίνει ήδη αποκατάσταση του χώρου.
Καταγγελίες ότι ομάδες τσιγγάνων και μεταναστών, εισέρχονται στην χωματερή με την κάλυψη της διοίκησης της χωματερής, με σκοπό την "ανακύκλωση" μετάλλων.

Όπου εδώ, σύντομα θα απευθυνθούμε με το καταγεγραμμένο υλικό που έχουμε στα χέρια μας στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες με τις εξής ερωτήσεις:Ποιος ή ποια παραχωρεί άδειες εισόδου και έναντι ποιου τιμήματος;
Ποιος ή ποια ζυγίζει και με ποιο τρόπο το φορτίο που εξέρχεται;
Ποιος ή ποια κόβει δελτία αποστολής και τιμολόγια και εισπράττει τα ποσά που προκύπτουν και σε ποιον ή ποια τα αποδίδουν, σε ποιον κωδικό καταγράφονται κλπ;

Είναι από καιρό γνωστό πως φυλές μεταναστών συγκρούονται μέχρι θανάτου με τους τσιγγάνους για τα πλούτη της χωματερής. Διαβάστε εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/xita-filis-2-nekroi-se-maxes-pakistanon-tsinganon/Με τη άφιξη μας διαπιστώσαμε με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση πως ο αρμόδιος διευθυντής της χωματερής κ. Άρης Βρούστης, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ του αν και η επίσκεψή του κλιμακίου μας παρότι αιφνιδιαστική, έγινε σε εργάσιμη ημέρα και ώρα. ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Δεν ήταν σε σύσκεψη, δεν ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία, απλά "δεν μπορούσαν να τον βρουν".

Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε πως μας αγνόησαν εσκεμμένα αυτή την φορά και εννοείται πως ΔΕΝ μας επιτράπηκε η είσοδος αφού τα... "παιδιά" μέσα έκαναν τις βρώμικες εργασίες που σας προαναφέραμε και τους πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη.

Ιδού τι ανάρτησε την ίδια ημέρα στο Facebook o κ. Βρούστης:


Πρώτα η ασφάλεια.
Το Βουνό δεν έπεσε.
Αυτές τις μέρες λόγω εργασιών στο ΧΥΤΑ ζητήσαμε από τους δήμους μέλη μας να περιορίσουν τα απορρίμματα που οδηγούνται στον ΟΕΔΑ, ενώ συγχρόνως αυξήσαμε την ημερίσια επεξεργασία των ΑΣΑ στο ΕΜΑΚ προκειμένου να περιορίσουμε τα προβλήματα.

Στο χώρο που εναποτίθονται τα απορρίμματα συγχρόνως γίνονται και εργασίες εξόρυξης των αδρανών με τη μέθοδο των εκρήξεων, απομακρύνονται τα βράχια και επεξεργάζεται το υπέδαφος προκειμένου να μπουν γεωυφάσματα για να συγκρατήσουν τα υγρά από τα στραγγίσματα των στερεών αποβλήτων και των υδάτων από βροχές, για να μην μεταφερθούν αυτά στον υδροφόρο ορίζοντα.

Τις μέρες αυτές οι εργασίες, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ολοκληρώνονται. Επειδή υπήρχε θέμα ασφάλειας για τους εργαζόμενους διακόψαμε την είσοδο των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ, διότι λόγω των βροχοπτώσεων τις περασμένης Κυριακής, δημιουργήθηκαν μικρές καθιζήσεις και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στεγάνωσης, δε θα γίνουν εκρήξεις, ούτε θα εναποθέσουμε απορρίμματα στο χώρο για να μπορέσουν οι εργασίες να ολοκληρωθούν με ασφάλεια.

Την Παρασκευή οι δήμοι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορούν να εναποθέσουν τα απορρίμματα τους στον ΧΥΤΑ. Θα θέλαμε όμως να διευκρινήσουμε ότι στο ΕΜΑΚ μπορούν να εισέρχονται τα οργανικά των δήμων από τις λαϊκές και τον καφέ κάδο, όπως και τα κλαδέματα χωρίς κανένα περιορισμό.

Συμπέρασμα
Επειδή από εδώ και στο εξής τέτοια φαινόμενα θα υπάρχουν συχνά, καλό θα ήταν οι δήμοι να προχωρήσουν στην ανακύκλωση και ανάκτηση των οργανικών προκειμένου να μην έχουν κανένα πρόβλημα. Διαφορετικά τα ΑΣΑ θα τα αφήνουν στις γειτονιές τους με ότι αυτό συνεπάγεται.Από την επίσκεψη μας ΚΡΑΤΑΜΕ:

Τον πανικό που έπιασε το σύστημα, από τα ψηλά ως τα χαμηλά.
Την εξαιρετική αντιμετώπιση από όσους συναντήσαμε και μιλήσαμε μαζί τους εντός και εκτός της χωματερής όπου μας περιέγραψαν πολλά και διάφορα.

Δίνουμε στον δήμαρχο και στην περιφερειάρχη κα Δούρου, που σε gay pride δηλώνει #parousa ενώ στα φλέγονται ζητήματα της Περιφέρειας δηλώνει προκλητικά ΑΠΟΥΣΑ μια υπόσχεση:

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΜΕ!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΉ...
Γιατί η βρώμα των εγκλήματος που συμβαίνει εκεί μέσα υπερκαλύπτει την δυσωδία του σκουπιδότοπου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: