Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Όταν η κωλοτούμπα γίνεται τρόπος ζωής


Γράφει ο Μ. Δ.

Ο Μπουμπούκος τοποθετείται για το ξύλο του Μπουτάρη και για τη διαγραφή του Δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου από την Νέα Δημοκρατία, μετά από τις αντισημιτικές δηλώσεις του. Ο Καμπόσος είχε τοποθετηθεί και υπέρ του ξύλου που έφαγε ο μισέλληνας χασισόγερος Μπουτάρης. Στο 22:30 λεπτό μιλάει για το Δήμαρχο.Ο Δημήτρης Καμπόσος είναι ο τελευταίος Συντηρητικός της Χριστιανοπατριδοκάπηλης Εβραιοτρανσοδεξιάς .Με τον Κούλη Μητσοτάκη επετεύχθη πλήρως η μετάβαση από τον Φιλελεύθερο Συντηρητισμό στον Νεοκλασικό Φιλελευθερισμό. Πλέον οι Δεξιοί είναι φιλελεύθεροι και στα κοινωνικά.

Η μετάβαση αυτή είναι νομοτελειακή για κάθε δεξιά παράταξη. Δεν μπορείς να είσαι φίλος της «ελευθερίας» μόνο στα οικονομικά χωρίς να είσαι και στα κοινωνικά. Διαβάστε Αριστείδη Χατζή Εβραιοφιλελέδες.

Πλέον η ΝΔ είναι ένα αμιγώς φιλελεύθερο κόμμα και η Χρυσή Αυγή έχει το μονοπώλιο στον πατριωτισμό στο κοινοβούλιο. Όσοι πιστεύετε στο τρίπτυχο «πατρίς θρησκεία οικογένεια», η Χρυσή Αυγή για σας είναι μονόδρομος.

Ιουδαϊσμός και Ελληνισμός είναι σε κόντρα εδώ και 2500 χρόνια.

Ο Έλληνας είναι Άρειος (δεμένος σφικτά με τη γη του, παραγωγός πολιτισμού και διέπεται από πνεύμα αυτοθυσίας για το κοινό καλό της ράτσας του και είναι ιδεαλιστής) εν αντιθέσει με τον Εβραίο που είναι υλιστής ,φιλοτομαριστής και καταστροφέας του πολιτισμού των Αρείων.

Μόλις ο Έλληνας πάψει να είναι αντισημίτης (=αντιεβραίος) τότε ο παρασιτικός Εβραίος θα έχει επικρατήσει ολοκληρωτικά πάνω του......θα έχει πάψει να υπάρχει ο Έλληνας τόσο φυλετικά όσο και ως χώρα.

Οι Εβραίοι στη Δύση προάγουν την ανηθικότητα (βλέπε LGBTQ), εκμαυλίζουν φιλοσοφία και τέχνες και προάγουν την «πολυπολιτισμικότητα»( = φυλετικές επιμειξίες), διαμέσου των λόμπι τους,των ΜΜΕ και των χρημάτων τους .


Η προώθηση του κιναιδισμού και η επίθεση στα χρηστά ήθη και στη θρησκεία γίνεται για σκοπούς επικράτησης και εκφυλισμού. Ο Εβραίος κυριαρχεί στους άλλους λαούς όταν αυτοί είναι εκφυλισμένοι και όταν είναι μιγάδες παρά όταν αυτοί είναι καθαροί στο αίμα και στη ράτσα . Τότε απομυζά τους λαούς στο εσωτερικό των πατρίδων τους και χρησιμοποιεί τις κυβερνήσεις τους για ίδιον όφελος και για την προστασία του Ισραήλ. Οι Δυτικοί πολεμούν 50 χρόνια τους πολέμους του Ισραήλ.

Το πόσο πανίσχυροι είναι οι Εβραίοι μας το υποδεικνύουν οι εκδηλώσεις υποτέλειας των πολιτικών μας προς αυτούς . Αν δεν προσκυνήσεις τους Εβραίους και τα μνημεία τους, φορώντας και την απαραίτητη κιπά, εξουσία στη Δύση δεν βλέπεις .Αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης το αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα και έσπευσε να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά του «αντισημίτη».

2500 χρόνια αντισημιτισμού δεν μπορούμε να τα φορτώσουμε στους Έλληνες , που είναι το πιο αντισημιτικό κράτος στον κόσμο, ούτε στον Αδόλφο Χίτλερ. Στη δε νεωτερικότητα όλοι οι μεγάλοι διανοητές των πολιτικών ιδεολογιών έχουν τοποθετηθεί εναντίον των Εβραίων (Μαρξ, Μπακούνιν,Προυντόν,Βολταίρος κτλ). 

Δεν μπορούν όλοι οι λαοί σε όλες τις ιστορικές περιόδους ανά τους αιώνες να έχουν άδικο και οι Εβραίοι να έχουν δίκιο. Οι λαοί μπορούν να τους αδικήσουν μια χρονική στιγμή , όχι όμως στο διηνεκές .

Ο διαχρονικός αντισημιτισμός υποδηλώνει ότι οι Εβραίοι έχουν σταθερά παρασιτικές συμπεριφορές που τους καθιστούν αντιπαθείς στους λαούς και εγείρουν το μίσος εναντίον τους. Έχουν φτάσει σε τέτοια σημεία ασχήμιας οι Εβραίοι που έχουν φτιάξει και οικονομετρικούς δείκτες μέτρησης αντισημιτισμού με τους οποίους μετρούν πόσο τους απεχθάνονται οι λαοί που έχουν την ατυχία να τους φιλοξενούν.

Η βία στον Μπουτάρη είναι σωστή. Όταν οι τοπικοί και κεντρικοί άρχοντες ξεφεύγουν και προκαλούν το κοινό αίσθημα και την αιδώ, τότε το «ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» και είναι μονόδρομος συμμόρφωσης. Δεν θα περιμένουμε 5 χρόνια αδρανείς για να τους τιμωρήσουμε δια της καταψήφισης τους .

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο το ξύλο είναι ευεργετικό όπως αυτές των Μπουτάρηδων και παράγει άμεσα πολιτικά αποτελέσματα και δρα ως αποτρεπτικό υψηλής έντασης(δημιουργεί σημείο αναφοράς) .

Το να περιμένουμε 4-5 χρόνια αδρανείς για να τους καταψηφίσουμε στις κάλπες είναι αντικίνητρο χαμηλής έντασης. Εκχωρήστε το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους και θα δείτε τι ξύλο θα φάτε όλοι σας , αριστεροί και δεξιοί.Πόσο ακόμα θα ξεπουλήσεις τις ιδέες που κάποτε - δήθεν - πρέσβευες ρε παρτάλι; Εμείς κάποτε χαιρόμασταν να σε ακούμε να μιλάς για «Συμμοριτοπόλεμο». 

Ποιος εμφύλιος ρε Μπουμπούκο; Εμφύλιος με τα 2/3 του αποκαλούμενου «ΔΣΕ» να είναι μη ελληνικής καταγωγής; Μια μειοψηφία Ελλήνων κομμουνιστών συνεπικουρούμενοι από Βουλγάρους, Αλβανούς και Σλάβους ομοϊδεάτες τους σήκωσαν τα όπλα και έσφαζαν Έλληνες και αυτό λογίζεται εμφύλιος; 


Δηλαδή αν σήμερα σηκώσουν τα όπλα κατά του έθνους 2000 κομμουνιστές του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνεπικουρούμενοι από 6000 τζιχαντιστές της ΙΣΙΣ της ΜΥΤ και των λαθρεποίκων, η πουστοδεξιά του μέλλοντος θα το αποκαλέσει «εμφύλιο»


Οι Συριζαίοι σήμερα εκχωρούν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και έτσι με αυτόν τον τρόπο εξοφλούν τα «γραμμάτια» που οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι υπέγραψαν με τη Σοσιαλιστική Διεθνή και τους Γιουγκοσλάβους του Τίτο .


Αλλά η π@υστοδεξιά δεν μπορεί να μιλήσει για Συμμοριτοπόλεμο και την σπείρα του Τσίπρα να τους ονοματίσει Συμμορίτες, γιατί η ίδια με επικεφαλής τον Σαμαρά τους βάπτισε «Δημοκρατικό Στρατό της Ελλάδας» και τον Συμμοριτοπόλεμο «Εμφύλιο Πόλεμο». Ωραία μαθήματα κάνεις σε αστοδεξιά π@υστράκια .
Η ΝΔ είχε υποσχεθεί στους ισχυρούς ότι θα το εκχωρήσει το όνομα με κάποιον γεωγραφικό προσδιορισμό με ισχύ έναντι όλων . 


Στο 10:30 λεπτό η δημοσιογράφος του κάνει την ερώτηση κεφαλοκλείδωμα : 

« - Δημοσιογράφος: αν φέρουν συμφωνία οι Συριζαίοι με τον όρο ''Μακεδονία'' μέσα αλλά χωρίς μακεδονική γλώσσα, εθνικότητα και ταυτότητα, θα το ψηφίσετε; 
- Άδωνις: αυτό είναι εντελώς υποθετικό ερώτημα που μου κάνετε».Είναι η ουσία ρε πουστοδεξιό πουλητάρι . Μπορεί να υπάρξει ονομασία που να εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία και να μην υποδηλώνει εν τοις πράγμασι την ύπαρξη μακεδονικής ταυτότητας γλώσσας και πολιτισμού; 

Ήδη παντού στο ίντερνετ τη γλώσσα τους που είναι σλαβοβουλγαρική διάλεκτος την αποκαλούν «macedonian», έστω και ανεπίσημα, de facto! Όταν θα τους εκχωρήσεις τ`όνομα στην ουσία νομιμοποιείς και όλα τα υπόλοιπα. Όταν εκχωρείς ονομασία εκχωρείς πολιτισμό, ιστορία, εμπορικά σήματα, εδάφη .


Η αρχή του ιμπεριαλισμού των Σκοπιανών θα είναι η εκχώρηση του ονόματος. Σε 5-10 χρόνια από την παραχώρηση θα αναπτυχθούν οι πρώτες «εθνικιστικές» δυνάμεις στα Σκόπια που θα αξιώνουν την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας , συμμετοχή σε υδρογονάνθρακες, χρήση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Μακεδονίας ως εμπορικό σήμα στα προϊόντα τους και κάθε λογής διεκδικήσεις . 


Θα βάλουμε την επόμενη γενιά Ελλήνων να αντιμετωπίσει έναν ιμπεριαλισμό και φτιαχτό εθνικισμό που θα έχουμε θέσει τις βάσεις του εμείς οι ίδιοι σήμερα. 


Γ@ΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

1 σχόλιο:

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ είπε...

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΥΤΗΛΑ ΤΟΝ ΨΉΦΙΖΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ !!!
ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΟΤΕ !!!
ΤΟ ΜΕΓΑΣ ΤΟ ΚΡΆΤΗΣΕ !!!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΟ ΕΦΤΙΣΕ !!!
ΚΑΙ ΠΕΙΡΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΉ !!!
ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙΝΑΙΔΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!