Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ο Κούλης καταδικάζει τον "ΝΑΤΙΒΙΣΜΌ". Νέος προπαγανδιστικός όρος, νέος νεολογισμός, για την δεξιά φιλελεύθερη πλέμπα. Προφανώς θεωρεί κακό τους αυτόχθονες( εκ του αγγλικού native).


Τι λέει το σκουπίδι; Αυτός ο υπάνθρωπος είναι σίγουρα ελληνικής καταγωγής; Μάλλον οι Εβραίοι φύτεψαν και προώθησαν άλλον έναν δικό τους άνθρωπο και τα μαντρόσκυλα της ψευτοσυντηρητικής πουστοδεξιάς, Άδωνις και Βορίδης, φρόντισαν να τον στέψουν πρόεδρο κι οσονούπω πρωθυπουργό.

Ο τύπος είναι 100% "πολυπολιτισμικός" και θα συνεχίσει το "θεάρεστο" έργο των προκατόχων του για το οριστικό μπαστάρδεμα της ράτσας. Τότε οι κολλητοί του σαν τον Δαυίδ Χάρις, κολλητός και του Σαμαρά, θα έχουν ξεμπερδέψει οριστικά με τους Έλληνες.

Γλείψιμο και ανιστόρητες μαλακίες για την εβραική κοινότητα της Θεσσαλονίκης. Γι'αυτούς δηλαδή που ήταν κατά την οθωμανική κατοχή συνεργάτες,φοροεισπράκτορες και πράκτορες των Τούρκων,ώστε να έχουν την εύνοια τους και να την περνάνε ζάχαρη καθώς οι βάρβαροι έσφαζαν Έλληνες. Γι'αυτό και ο Κολοκοτρώνης στη σφαγή της Τριπολιτσάς δεν λυπήθηκε κανέναν τους. 

Γι'αυτούς που κατέσφαξαν τους Έλληνες της Νάουσας μαζί με τους Τούρκους. Γι'αυτούς που όταν αργότερα η Θεσσαλονίκη επέστρεψε στο έθνος εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους κι εναντιώθηκαν γιατί φοβήθηκαν ότι θα έχαναν τα προνόμια που τους είχαν εξασφαλίσει οι Τούρκοι. Αυτά τα παράσιτα είναι ο πιο μισητός εχθρός μας. Σε όλες τις εθνικές δυσκολίες και ταλαιπωρίες θα βρείτε κι έναν Εβραίο από πίσω να ρίχνει πισώπλατη μαχαιριά.

Οι Εβραίοι μπορεί να επινόησαν και να υλοποίησαν τον κομμουνισμό, αλλά οι μεγαλύτεροι συγκατανευσιφάγοι τους ήταν και θα είναι οι Δεξιοί. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι η χριστιανοπατριδοκάπηλη μασονοπουστοδεξιά. 

Αυτή που καπηλεύεται το τρίπτυχο "πατρίς,θρησκεία,οικογένεια" και υπόσχεται οικονομική ευημερία και μετά συντρώγει σε συμπόσια με Εβραίους και καταδικάζει το φυλετισμό, τον αυτοχθονισμό και θέτει τις βάσεις για την εξόντωση της ράτσας, ώστε ο Εβραίος πάτρωνος της να δύναται να άρχει πάνω σε εκφυλισμένους μιγάδες. 

Εδώ και σε βίντεο η γραικυλική ομιλία του Κούλη στο American Jewish Committee. Ο "νατιβισμός"( Nativism) λέει στους Γιούντεν της πουτάνας ο γιος ο Μητσοτάκης, "εθνικισμός" το μεταφράζει το πουτανοκάναλο του αίσχους.Από τον "ρατσισμό", την "ξενοφοβία,τον "εθνολαικισμό" και λοιπούς νεολογισμούς για υπανθρώπους, περνάμε στο "νατιβισμό"(Nativism). Νατιβισμός = αυτοχθονισμός. Να πάψουν να υφίστανται γηγενείς αυτόχθονες δια των φυλετικών επιμειξιών και να επικρατήσει ένας φυλετικός τύπος μιγά που δεν θα έχει ρίζες πουθενά αλλά θα νιώθει "πολίτης του κόσμου" και θα μεταναστεύει κατά περίσταση.Λύσσαξαν οι τρανσοδεξιοί Κουλομάχοι με τους Εβραίους και τη συμμαχία Ελλάδας Ισραήλ. Το Ισραήλ δε ψάχνει για συμμάχους αλλά για διαρκείς υπηρέτες,να το συνδράμουν, να ψηφίζουν υπέρ του στα διεθνή φόρα και να πολεμάνε τους πολέμους του. 

Επιπλέον θα κληρονομήσουμε κι όλους τους εχθρούς του Ισραήλ. Θέλετε 2.000.000.000 μουσουλμάνους να μας έχουν black list και να βιώσουμε και εδώ τζιχαντιστικά χτυπήματα τύπου Μπατακλάν;

Μ.Δ.Δεν υπάρχουν σχόλια: