Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Οι τελευταίες εξελίξεις της προδοσίας: Προς “Severna Makedonja” η συμφωνία για το όνομα του ψευδοκράτους των σφετεριστών . ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΧΑ για το θέμα


Στο σκοπιανό φιλοκυβερνητικό ραδιόφωνο 24/7 μεταδόθηκαν οι τελευταίες πληροφορίες για την επερχόμενη προδοσία της Μακεδονίας.

Σύμφωνα με αυτές Αθήνα και Σκόπια συγκλίνουν στο όνομα "Severna Makedonja", ενιαίο και αμετάφραστο, δηλαδή "Βόρεια Μακεδονία".

Τα κλιμάκια που έχουν αναλάβει την επεξεργασία σε νομικό επίπεδο, δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τελικό κείμενο, καθώς υπάρχουν σημεία στα οποία πρέπει να συμφωνήσουν Τσίπρας και Ζάεφ, όπως είναι το ζήτημα της εφαρμογής erga omnes και η συνταγματική αναθεώρηση.

Στην Αθήνα θεωρούν πιθανότερο να υπάρξει απαντητικό τηλεφώνημα από τον Ζάεφ σήμερα, χωρίς να αποκλείεται να συμβεί αυτό και αύριο.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι η γλώσσα που ομιλούν οι Σκοπιανοί θα αποκαλείται "μακεδονική", η υπηκοότητα θα αναφέρεται ως "Βόρεια Μακεδονία", ενώ στην εθνότητα καταγράφεται "μακεδονικό έθνος".

Τα έχουν ξεπουλήσει όλα δηλαδή οι προδότες!!

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής με σημερινή ανακοίνωση σημειώνει: "Η κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την σιωπηρή συνενοχή της ΝΔ έχει παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων. Ο Ελληνικός Λαός δεν θα επιτρέψει να συντελεστεί αυτό το εθνικό έγκλημα και θα αντιδράσει δυναμικά".


Δεν υπάρχουν σχόλια: