Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!Πουθενά όπου υπάρχουν Έλληνες, δεν μπορούν να σταθούν οι προδότες της Μακεδονίας μας!

Στην Κύπρο, λοιπόν, πήγε κουνιστός και λυγιστός ο άνθρωπος που έδωσε τον στυλό στον Τσίπρα για να υπογράψει την προδοσία της Μακεδονίας μας, κι άρχισε τους ψευτοπατριωτισμούς των μεγάλων λόγων, στις εκδηλώσεις για τον Αττίλα. Ωστόσο, η προκλητική του παρουσία δεν έμεινε αναπάντητη!

Έτσι, χθες βράδυ, γύρω στις 09:10, παρευρέθηκε σε εκδήλωση και αποδοκιμάστηκε αγρίως από τους παρευρισκόμενους, Έφερε την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τρεις Έλληνες, ηλικίας 40, 43 και 56 ετών!

Σήμερα το πρωί, στην Εκκλησία της Φανερωμένης κατά το μνημόσυνο των πεσόντων της τουρκικής εισβολής το καλοκαίρι του 1974, ο σύγχρονος αυτός Εφιάλτης αποδοκιμάστηκε εκ νέου από το πλήθος, που φώναζε το σύνθημα «Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», και η Αστυνομία –κατόπιν απαιτήσεως Καμμένου- συνέλαβε 9 πατριώτες φοιτητές!


Σύνολο συλληφθέντων Ελλήνων: 12!Δεν υπάρχουν σχόλια: