Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Περί ραγιάδων....

Γράφει ο Ηρόδοτος

Μία συζήτηση με αγαπητούς φίλους και συναγωνιστές περι ραγιάδων και ''κεριών'' στο Σύνταγμα μου έδωσε το έναυσμα να γράψω..

Το συναισθηματικό πεδίο είναι το γήπεδο της αριστεράς.

Επίσης η ικανότητα  να εξαλείφει τα εγκλήματα της σε συνεργασία πάντα με την πατριδοκάπηλη μασονοδεξιά είναι μοναδική...

Στοχεύουν στο θυμικό σου στοχεύουν στο σοκ και δέος σου...

Η θα επεξεργαστείς τον φόβο σου και θα τον τιθασεύσεις η θα σε κυριεύσει και θα ηττηθείς..
Δεν είναι κακό να φοβάσαι τουναντίον αλλά είναι κακό να μην διαχειρίζεσαι τον φόβο σου !

ΌΧΙ λοιπόν δεν είμαστε όλοι ραγιάδες!
Σκλαβωμένοι και υποδουλωμένοι ναι είμαστε και προσπαθούμε σε αυτόν τον πολυεπίπεδο πόλεμο να βρούμε την λευτεριά μας σαν Έθνος και για την χώρα μας  ολόκληρη..!
Οι Έλληνες εθνικιστές λοιπόν δεν χαιδεύουν αυτιά στον λαό που τόσο αγαπούν...
Γιατί πραγματικά τον αγαπούν!
Ο Θεός δεν σε χαιδεύει στα λάθη σου γιατί πραγματικά σε αγαπά !
Ο σωστός γονέας δεν σε χαιδεύει στα λάθη σου γιατί πραγματικά σε αγαπά !
Ο σωστός φίλος,συνάδελφος,σύζυγος,σύντροφος γυναίκα η άνδρας δεν σε χαιδεύει στα λάθη σου γιατί πραγματικά σε αγαπά !
Τόσο απλά τόσο αληθινά..! Η αλήθεια είναι γυμνή..
Οι Έλληνες εθνικιστές πατριώτες λοιπόν μετρούν νεκρούς μετρούν φυλακισμένους μετρούν κοινωνική απομόνωση,μετρούν κοινωνική κατακραυγή από την κοινωνία της χέστρας και καλώς κάνουν γιατί δεν χαιδεύουν αυτιά !
Οι Έλληνες εθνικιστές πατριώτες μάχονται για μία καλύτερη Ελλάδα σε μία κοινωνία που το να είσαι ''σκοτωσάκιας''η ''φιλόσοφος''στα κοινωνικά δίκτυα η ένας υποκριτής λυπημένος που αύριο θα έχει ξεχάσει στην Οργουελική εποχή είναι το ΕΥΚΟΛΟ !
Οι Έλληνες εθνικιστές πατριώτες πιθανότατα να μην είναι τα ''χερουβείμ''σίγουρα είναι άνθρωποι με πάθη και πολλές ατέλειες και αυτοί αλλά προσπαθούν και θέλουν να είναι συνειδητοποιημένοι, θέλουν έναν πραγματικά καλύτερο κόσμο και ένα Όραμα για το Έθνος και τη  πατρίδα !
Το δύσκολο  λοιπόν είναι να αναγνωρίσεις ότι είσαι σκλαβωμένος και να προσπαθήσεις έστω ακόμα και αν ηττηθείς να σπάσεις τα δεσμά σου..!
Το δύσκολο είναι να στήσεις τις δικές σου Θερμοπύλες τα δικά σου τείχη της Πόλεως πριν την πτώση και αν πέσεις να πέσεις μαχόμενος με την συνείδηση σου καθαρή !

Να προσπαθήσεις έστω να αντικρύσεις το Φως στο σπήλαιο που περιγράφει ο τεράστιος πρόγονος μας Πλάτων...

Ο ραγιάς όμως είναι εκείνος που λατρεύει τον βιαστή του,λατρεύει τον δολοφόνο του και αν δεν τον λατρεύει δεν κάνει τίποτα απολύτως για να αποφύγει την μοίρα του..
Φίλοι,συναγωνιστές και λοιποί είστε λοιπόν ραγιάδες;;

Η σκλαβωμένοι υποδουλωμένοι Έλληνες που θέλουν έστω να προσπαθήσουν ακόμα και αν αυτό είναι μάταιο για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ;;;

Αποφασίστε κοιτάζοντας τον καθρέφτη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: