Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στην γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung έδωσε ο –λαλίστατος!- κομμουνιστής Κοτζιάς, αποκαλύπτοντας πως θα περάσει από τη βουλή η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατ’ αρχάς, άδειασε τον συνοδοιπόρο Καμμένο, που λέει παραμύθια για πολύ αφελείς, ότι θα επιβάλλει πλειοψηφία… 180 βουλευτών: «Δεν αναφέρεται πουθενά στο Σύνταγμα ή στους άγραφους κανόνες της Δημοκρατίας ότι χρειαζόμαστε μια τέτοια πλειοψηφία.

Επιδιώκουμε μεν για πολιτικούς λόγους μία πλειοψηφία μεγαλύτερη των 150 ψήφων, όμως τυπικά από νομικής απόψεως δεν δεσμευόμαστε από αυτήν».

Έπειτα, αποκαλύπτει ότι την προδοτική Συμφωνία θα την ψηφίσουν οι Ποταμίσιοι, αλλά και κάποιοι ψεκασμένοι που την έχουν αποκαλέσει «καλή» (εννοώντας προφανώς τους Παπαχριστόπουλο, Ζουράρι και Κουντουρά…): «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 βουλευτές, χρειάζεται επομένως μόνον έξι επιπλέον ψήφους για να λάβει την απόλυτη πλειοψηφία. Ισχύει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα υπερψηφίσουν ως κόμμα, όμως υπάρχουν βουλευτές αυτού του κόμματος που θεωρούν καλή τη συμφωνία. Επιπλέον υπάρχει το κόμμα Ποτάμι»…».

Τέλος, υπάρχει και μία έκπληξη, την οποία προαναγγέλλει –και μάλιστα μετά βεβαιότητος!- ο Κοτζιάς. Η έκπληξη συνίσταται στην αποχή από την ψηφοφορία ενός ή και δύο κομμάτων, οπότε η απαιτούμενη πλειοψηφία θα είναι πολύ μικρότερη των 151: «Επιπλέον, σε μια ψηφοφορία στο κοινοβούλιο είναι πιθανόν περισσότερα του ενός κόμματα να μη συμμετάσχουν. Γι’ αυτό και η αναγκαία πλειοψηφία εκείνη την ημέρα ίσως να είναι μικρότερη από 130 ψήφους».

Τι εννοεί ο «ποιητής»; Σίγουρα, πως θα απέχει από την ψηφοφορία το πουλημένο ΚΚΕ! Το οποίο θυμίζουμε, απείχε και από την ψηφοφορία για την πρόσφατη πρόταση μομφής κατά της συγκυβέρνησης, για να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα «ατυχήματος»!

Είναι προφανές, ότι όλα είναι στημένα, για να περάσει η προδοσία από τη βουλή! Γι’ αυτό, όλοι στους δρόμους, για να πέσει η συγκυβέρνηση των προδοτών, πριν από τη μοιραία ψηφοφορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: