Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ο Πούτιν βάζει τέλος στην γενοκτονία των λευκών Νοτιοαφρικανών


Με μεγάλη μας χαρά και ενθουσιασμό διαβάσαμε στο Russia Today, ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε σε μια βαθύτατα πολιτική και συμβολική κίνηση έναντι της σάπιας και εκφυλισμένης Δύσης, προσφέροντας μια νέα πατρίδα στους δεκάδες χιλιάδες Νοτιοαφρικανούς Boers! O Πούτιν προτίθεται άμεσα να κάνει πραγματικότητα όλες τις ευχές και τις προσευχές των Λευκών του πλανήτη. 

Φυσικά μόνο η Ρωσία θα μπορούσε να ενσωματώσει τους Λευκούς συντηρητικούς αγρότες, τις αιτήσεις ασύλου των οποίων απέρριψαν η Μ. Βρετανία, η Ολλανδία και πλήθος άλλων δυτικών χωρών. 

Διότι στη Δύση έχουν θέση όλοι εκτός από τους φυσιολογικούς Λευκούς ανθρώπους. 

Η Δύση είναι η πατρίδα των διεμφυλικών, των ομοφυλόφιλων, των νέγρων, των ασιατών και πρώτα απ’ όλα των Εβραίων! Οποιοδήποτε λευκό βιολογικό σκουπίδι είναι καλοδεχούμενο στη Δύση, αλλά όχι οι συντηρητικοί Λευκοί. 

H ερμηνεία των ενεργειών του Πούτιν βρίσκεται στις δηλώσεις του, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επόμενο video: «Οι ρυθμοί γέννησης είναι πολύ χαμηλοί, οι Λευκοί εξαφανίζονται, δεν το καταλαβαίνετε;»Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς σε έναν μεγάλο Λευκό ηγέτη!

Παραθέτουμε την μετάφραση του άρθρου και το σχετικό με το θέμα video με αγγλικούς υπότιτλους.

«Μια αντιπροσωπεία από 30 Νοτιοαφρικανούς αγρότες έφτασε στην αγροτική ζώνη της περιοχής της Σταυρούπολης, αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1. Η ομάδα λέει ότι αντιμετωπίζει βίαιες επιθέσεις και απειλές θανάτου στην πατρίδα της.

Περί τους 15.000 Boers, απόγονοι των Ολλανδών αποίκων στη Νότιο Αφρική, σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν στην Ρωσία εν μέσω του ξεσπάσματος βίας που προήλθε από το σχέδια της κυβέρνησης να απαλλοτριώσει τη γη τους. Σύμφωνα με την αντιπροσωπία: « Είναι θέμα ζωής και θανάτου – μας επιτίθενται. Έχουμε φτάσει στο σημείο που οι πολιτικοί υποδαυλίζουν τη βία,» είπε ο Adi Slebus στα media. «Το κλίμα εδώ, στη Σταυρούπολη είναι εύκρατο, και αυτή η γη δημιουργήθηκε από τον Θεό για καλλιέργεια. Όλα αυτά είναι πολύ ελκυστικά.»

Η νέα Νοτιοαφρικανική κυβέρνηση, υπό τον Πρόεδρο Cyril Ramaphosa, δεσμεύτηκε να επιστρέψει τη γη που κατέχουν οι λευκοί αγρότες από το 1600 μ.Χ στους μαύρους κατοίκους της χώρας. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι σχεδιάζει να θέσει ένα τέλος σε αυτό που ονομάζεται κληρονομιά του apartheid, όπου η περισσότερη γη της Νοτίου Αφρικής βρίσκεται ακόμα στα χέρια της λευκής μειονότητας.

Οργανώσεις δικαιωμάτων ισχυρίζονται ότι αυτή η πρωτοβουλία υποκινεί τη βία. Υπήρξαν 74 δολοφονίες και 638 επιθέσεις (σ.τ.μ: κυρίως βιασμοί και βαριές σωματικές βλάβες) εναντίον των λευκών αγροτών, μόνο την περίοδο 2016-2017 στη Νότιο Αφρική, σύμφωνα με τα δεδομένα της οργάνωσης για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, AfriForum.

Οι αγρότες ετοιμάζονται να συνεισφέρουν στην ήδη εκρηκτική άνοδο του Ρωσικού αγροτικού τομέα, σύμφωνα με το Rossiya 1. Κάθε οικογένεια είναι έτοιμη να συνεισφέρει έως και $100.000 για να ενοικιάσει τη γη (σ.τ.μ: όταν μιλάμε για leasing αγροτικής γης, μπορεί να έχει διάρκεια 50 ή 80 έτη).

Η Ρωσία έχει 43.000.000 εκτάρια αχρησιμοποίητης καλλιεργήσιμης έκτασης, και έχει ήδη αρχίσει να την δίνει δωρεάν σε Ρώσους πολίτες για να την καλλιεργήσουν. Το πρόγραμμα δωρεάν διανομής γης που ξεκίνησε το 2014, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.»ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟΔεν υπάρχουν σχόλια: