Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ: ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» – ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!


Το λόγο για τον οποίο οι διεθνείς τοκογλύφοι στηρίζουν μετά μανίας την συγκυβέρνηση των προδοτών, Τσίπρα-Καμμένου, εξήγησε σήμερα στη βουλή των Ελλήνων ο εκπρόσωπος τους (των διεθνών τοκογλύφων…), επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις της Ε.Ε., Μοσχοβισί: «450 μεταρρυθμίσεις ψηφίσατε μόνο στο 3ο πρόγραμμα. Καμία κυβέρνηση δεν χρειάστηκε να νομοθετήσει τέτοια μέτρα».

Κατά τα άλλα, ο κολλητός των προδοτών θριαμβολόγησε για την δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια (μ’ ένα… μεταμνημονιακό Μνημόνιο), ωστόσο μάζεψε τα «λουριά» εις ότι αφορά την εφαρμογή των ψηφισμένων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ περικοπών στις συντάξεις και το αφορολόγητο, αποκλείοντας τέτοια περίπτωση: «Υπάρχει απόσταση να καλυφθεί. Σας καλώ να είστε σώφρονες και επιφυλακτικοί, όχι γιατί έχουμε φετίχ με την λιτότητα αλλά για να αποφύγουμε να παραστρατήσει και πάλι η Ελλάδα».

Απέδωσε δε την μεταμνημονιακή εποπτεία, στο ότι έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να… καθησυχαστούν οι επενδυτές, προσθέτοντας πως «η Ευρωπαϊκή επιτροπή που θα κάνει την εποπτεία είναι σύμμαχός σας».
Κατά το κινηματογραφικό… «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», του Αρτέμη Μάτσα…Δεν υπάρχουν σχόλια: