Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

EΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!! Το κράτος δεν εγκρίνει 150 ευρώ για την καρέκλα της Μυρτούς - Μόνο η Χρυσή Αυγή στο πλευρό της άτυχης κοπέλας


Το καλοκαίρι του 2012 η 15χρονη τότε Μυρτώ, έπεσε θύμα βιασμού και βάρβαρης επίθεσης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βάρκας στην Πάρο. Ο πακιστανός αφού κυριολεκτικά έλιωσε το κεφάλι της μικρης στα βράχια, την βίασε ολοκληρώνοντας την αποτρόπαια πράξη του, αφήνοντας την κοπέλα ετοιμοθάνατη και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το ειδεχθές έγκλημα είχε τότε συγκλονίσει το πανελλήνιο και σκόρπισε κύματα οργής και αγανάκτησης σε όλη την χώρα. Το σημερινό κυβερνών κόμμα φρόντισε τότε να διορίσει δικηγόρο στο δίποδο βιαστή, προς υπεράσπισή του. Η νεολαία του κόμματος μάλιστα συμμετείχε σε διαδηλώσεις υπέρ των δικαιωμάτων του κτήνους. Βλέπετε η τραγική περίπτωση της Μυρτούς έιχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εκθέτοντας τη πολτική των ανοιχτων συνόρων που υποστηρίζει ο Συριζα διαχρονικα.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση. Αποφάσισε λοιπόν να τιμωρήσει την Μυρτώ με τον χειρότερο τρόπο.

Η υγεία της Μυρτούς δεν έχει αποκατασταθεί παρά τις προσπάθειες των ειδικών, των συγγενών και της ίδιας. Μια μακροχρόνια προσπάθεια που εξαάντλησε ψυχικα και οικονομικά την οικογένεια της Μυρτούς.

Με οργή και αποτροπιασμό διαβάσαμε δήλωση της μητέρας της Μυρτούς σύμφωνα με την οποία καταγγέλει πως "ο ΕΟΠΥΥ δεν εγκρινει ούτε 150 ευρώ για την αγορά ειδικού καθίσματος για την Μυρτώ...". Την ίδια στιγμή το κράτος δίνει 400 ευρώ μηνιάιως σε κάθε λαθρομετανάστη ενω του εξασφαλίζει σίτιση και στέγαση, η μυρτώ βλέπετε για την κυβέρνηση δεν έχει ενάγκη γιατί είναι Ελληνίδα και όλι λαθρομετανάστρια.  Η κυβέρνηση βρήκε 464 ευρώ για...πατατακια στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο, αλλα δεν βρίσκει 150 για να κάνει ντουζ η Μυρτώ.

Η μητέρα της Μυρτούς ΔΙΚΑΙΩΣ καταλογίζει ευθύνες και στο κράτος για ότι συνέβη καθώς αν το κράτος φρόντιζε να διαφυλάξει όπως προβλέπεται τα σύνορα ο δράστης δεν θα εισέβαλε παράνομα στην χώρα, και δεν θα είχε διαπράξει τη αποτρόπαια πράξη του.

Υπάρχουν όμως κάποιοι που είναι στο πλευρό της Μυρτούς και κάθε Έλληνα πολίτη, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Ελληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι πρόσφατα αγόρασαν ειδικό κρεβάτι και μια καινούρια τηλεχειριζόμενη συσκευή οξυγόνου πού τα έιχε τόσο πολύ ανάγκη, για να γίνει ζωή της όσο το δυνατόν πιο άνετη.
Η Μυρτώ έπεσε θύμα ρατσισμού, και απο το πακιστανικό κτήνος αλλά και από το ψυτορωμαίικο που της γύρισε την πλάτη παρά τις διαβεβαιώσεις των τότε κυβερνώντων. Βλέπετε το κράτος έχει συνέχια μόνο σε ότι αφορά τις εθνικές προδοσίες και το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και ανεξαρτησίας, και όχι στην περίθαλψη των Ελλήνων και των Ελλήνίδων.

Το εθνικιστικό κίνημα με τα πενιχρά μέσα που διαθέτεί είναι ΕΜΠΡΑΚΤΑ στο πλευρό της Μυρτούς και της οικογένειάς της σ αυτή την άνιση μάχη που δίνει, αλλά και στο πλευρό κάθε Ελληνα πολίτη που ζει ξεχασμένος και προδομένος από το ίδιο του το κράτος.Δεν υπάρχουν σχόλια: