Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΧΑΜΟΣ στην Βουλή, Χρήστος Παππάς: ¨Κάτω τα χέρια από την Μακρόνησο, κάποια στιγμη θα χρειαστεί!!!!¨ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΆ στο διεφθαρμένο πιολιτικό σύστημα (ΒΙΝΤΕΟ)
Πολλαπλά εγκεφαλικά στο αντιδημοκρατικό τόξο προκάλεσε ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς δευτερολογώντας επί του νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις. 

Αφού αναφέρθηκε σε δύο τροπολογίες που κατατέθηκαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας και αφορούν η πρώτη τους μουφτήδες της Θράκης και η δεύτερη τις κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων στην Ανατολική Αττική αλλά και στην Μακρόνησο, κατήγγειλε την προδοσία που συνετελέσθη σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο με την κατάθεση της τροπολογίας των ανθελλήνων του ΣΥΡIΖΑ προκειμένου οι νόμιμοι μουφτήδες Ροδόπης και Ξάνθης να συνταξιοδοτηθούν ως ιεροδίκες στο 67ο έτος της ηλικίας τους και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για την εκλογή μουφτήδων που θα πρόκεινται στον Ερντογάν και στο βαθύ τουρκικό κράτος.

Ο Συναγωνιστής κατήγγειλε ότι αυτό γίνεται κυριολεκτικά στα μουλωχτά, εν κρυπτώ, τελευταία συνεδρίαση της Ολομελείας της Βουλής με την ελπίδα ο κόσμος να μην καταλάβει, να μην δείξει ενδιαφέρον.

Στηλίτευσε δε την στάση της ΝΔ που σε μια τέτοια κρίσιμη τροπολογία που αφορά εθνικό μας θέμα δεν κράτησε αρνητική στάση, αλλά τηρώντας την διαχρονική ραγιάδικη πολιτική της, πολιτική φιλίας και κατευνασμού του Ερντογάν ψήφισε "παρών".

Στο τέλος της ομιλίας του έκανε λόγο για την πρόθεση της κυβέρνησης να κατεδαφίσει εγκαταστάσεις στην Μακρόνησο λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Κάτω τα χέρια από τη Μακρόνησο. Στην Μακρόνησο να μην γκρεμιστεί τίποτα. Ό,τι είναι να γκρεμιστεί, θα γκρεμιστεί με κοινωνική εργασία…"

Δεν υπάρχουν σχόλια: