Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΛΥΣΣΑΞΑΝ!!! Αναφυλαξία στα σταλινικά απολιθώματα του Περισσού από την αλληλεγγύη της ΧΑ στους πυρόπληκτους

.

Αργήσανε λιγάκι, μάλλον έκαναν αέρα ο ένας στον άλλο για να συνέλθουν, αλλά αντέδρασαν τα σταλινικά απολιθώματα στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στον πυροσβεστικό σταθμό του εθελοντικού σώματος στην Νέα Μάκρη πριν από δύο εβδομάδες.

Η απάντηση του ΚΚ€ ήρθε μέσα από το δεκαπενθήμερο δισέλιδο του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» για τους ένστολους, δισέλιδο την ύπαρξη του οποίου αγνοούσαμε έως σήμερα, αλλά ομολογουμένως δίνει έναν… σουρεαλιστικό τόνο στην εφημερίδα. Προτείνουμε να κάνουν και ένα αφιέρωμα στην εποποιία του Ελληνικού Στρατού στο Γράμμο και το Βίτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Τι λέει μέσα το άρθρο; Καταρχάς καθυβρίζει τους εθελοντές πυροσβέστες, ονομάζοντάς τους «δήθεν εθελοντικό κλιμάκιο», σε μία πρωτοφανή απρέπεια, αφού την ώρα που αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν στις φωτιές και η Χρυσή Αυγή στο πλευρό τους και στο πλευρό όλων των Ελλήνων, οι χρυσοκάνθαροι του Περισσού βρίσκονταν στην πισίνα της συντρόφισσας Λιάνας στην Εκάλη. Mάλιστα, φτάνουν να σχολιάζουν επί προσωπικού τον άνθρωπο, ο οποίος όντας επικεφαλής στο συγκεκριμένο σταθμό άφησε το σπίτι του να καεί, στέλνοντας σε άλλα σημεία τις δυνάμεις του εθελοντικού σταθμού. Και τον σχολιάζουν ποιοι; Οι κομματάνθρωποι του Περισσού, που το βουλώνουν όταν η αντεργατική αναλγησία προέρχεται από τις επιχειρήσεις των "δικών τους".

Από κει και πέρα το άρθρο δείχνει ξεκάθαρα το ψυχολογικό σύνδρομο κατωτερότητας που διέπει τους κομμουνιστές απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Δείχνουν εμφανή φθόνο όταν λένε “oι ναζιστές εγκληματίες δεν χάνουν ευκαιρία να παρουσιαστούν ως λαϊκοί «σωτήρες»” και κατάθλιψη απέναντι στην αποδοχή του Λαϊκού Συνδέσμου από τον Ελληνικό Λαό.

Εμείς, από την πλευρά μας, διακατεχόμενοι από άδολο ανθρωπισμό ακόμα και σε τόσο θλιβερές περιπτώσεις, θα συστήσουμε το «Ψυχανάλυση και Μαρξισμός» του Laclau. Αν δεν φανεί αρκετό, τότε και μόνο τότε δυστυχώς θα πρέπει να καταφύγουμε σε φαρμακευτική αγωγή για να καταπολεμηθούν τα συμπτώματα. Το ότι είναι βλαμμένοι δυστυχώς δεν θεραπεύεται.

Κώστας Αλεξανδράκης
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anafulajia-sta-stalinika-apolithwmata-tou-perissou-apo-thn-allhlegguh-ths-c#ixzz5OjmPgMxv

Δεν υπάρχουν σχόλια: