Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ» ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΝΚΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ! ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ!Διάταγμα που θα επιτρέπει την εκταφή του στρατηγού Φράνκο από το μαυσωλείο που τον φιλοξενεί, προωθεί σήμερα η ισπανική κυβέρνηση, σε μια πράξη μακάβριας εκδίκησης!

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Πέδρο Σάντσεθ «η Ισπανία δεν μπορεί να επιτρέψει, ως εδραιωμένη και ευρωπαϊκή δημοκρατία, σύμβολα που διχάζουν τους Ισπανούς. Η ύπαρξη ενός μαυσωλείου που στεγάζει την σορό ενός δικτάτορα θα ήταν αδιανόητη στην Γερμανία ή την Ιταλία».

Υπενθυμίζουμε, πως ο Φράνκο ενταφιάσθηκε το 1975 στην Valle de los Caidos (Κοιλάδα των Πεσόντων), στο πλευρό του Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα, ιδρυτή της Ισπανικής Φάλαγγας.
Πρόκειται για ένα μνημειακό σύμπλεγμα εθνικής συμφιλίωσης, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από τη Μαδρίτη, το οποίο στεγάζει επίσης τις σορούς 27.000 εθνικιστών μαχητών και 10.000 αντιπάλων τους κατά τον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο.

Ωστόσο, το πρώτο ανησυχητικό μήνυμα για τους «δημοκράτες», είναι τα στοιχεία του δημόσιου οργανισμού που διαχειρίζεται το μαυσωλείο, από τα οποία προκύπτει μεγάλη αύξηση των επισκεπτών από τότε που ο Σάντσεθ είχε ανακοινώσει πως θα νομοθετήσει την εκταφή. Έτσι, από 23.135 που ήταν οι επισκέπτες τον Ιούνιο, τον Ιούλιο έφτασαν τους 38.269.

«Ουδέν κακόν, αμιγές καλού»! Με την τυμβωρυχία τους οι «δημοκράταροι» θα οδηγήσουν στην αφύπνιση και αναγέννηση του «κοιμώμενου γίγαντα» του ισπανικού εθνικισμού!
Δεν υπάρχουν σχόλια: