Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΣΕΡΒΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΕΣΕΛΙ: Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΤην ίδια ώρα που το σκιπεταριό προκαλεί τους πάντες με την «Μεγάλη Αλβανία», ο ηγέτης του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, Βόιτσλαβ Σέσελι υπέδειξε την πρέπουσα λύση για να τελειώνουμε μια για πάντα μ’ αυτό το καρκίνωμα.

Σε ανάρτησή του, λοιπόν, στο Twitter, ο Σέρβος εθνικιστής ηγέτης αναφέρθηκε κατ’ αρχάς στην λύση που πρέπει να δοθεί στο ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου:«Για να ελευθερώσουμε το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια χρειαζόμαστε ισχυρές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις για να απωθήσουμε όλους τους Αλβανούς που δεν αναγνωρίζουν το σερβικό κράτος. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε ενόσω το ΝΑΤΟ είναι εκεί. Περιμένουμε να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ την περιοχή και να επιτεθούμε ώστε να βρεθεί κάθε τμήμα του Κοσσυφοπεδίου υπό σερβικό έλεγχο».

Εν συνεχεία, με νέα του ανάρτηση, αναφέρθηκε στην τελική λύση που πρέπει να δοθεί με το τεχνητό αλβανικό κράτος:

«Δεν θέλουμε σύνορα με τους Αλβανούς. Εμείς οι Σέρβοι πρέπει να οριοθετήσουμε την Αλβανία με τους Έλληνες, κάπου στη ζώνη του Δυρραχίου. Η Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία δημιούργησε την Αλβανία, ως ένα τεχνητό κράτος για να εμποδίσει τη Σερβία να έχει επαφή με τη θάλασσα. Στη βόρεια Αλβανία είναι η κληρονομιά μας. Εκεί όλα είναι σερβικά, γη και πέτρες».

Συμφωνούμε απολύτως με τον Σέρβο εθνικιστή ηγέτη και –για να μην ξεχνιόμαστε- ειλικρινή φίλο της Ελλάδος και συμμαχητή της Χρυσής Αυγής!Δεν υπάρχουν σχόλια: