Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Εθελοντές Πυροσβέστες στην Χρυσή Αυγή: “Μας έχουν εγκαταλείψει, είστε οι πρώτοι που μας επισκέπτεστε.....” ΒΙΝΤΕΟΚλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον συναγωνιστή και βουλευτή Β΄Πειραιά Γιάννη Λαγό επισκέφθηκε τον πυροσβεστικό σταθμό του εθελοντικού σώματος στην Νέα Μάκρη προκειμένου να διανείμουν είδη πρώτης ανάγκης και να να ενημερωθούν για την δράση του σταθμού αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τους συναγωνιστές υποδέχτηκε ο διοικητής του σταθμού, Γιάννης Δαμιανόγλου. Ο κύριος Δαμιανόγλου αφού ξενάγησε τον συναγωνιστή Γιάννη Λαγό στις εγκαταστάσεις του σταθμού, προέβη σε βαρυσήμαντες καταγγελίες σε ότι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εθελοντικό σώμα πυροσβεστών και τόνισε τις τεράστιες ελέιψεις που αντιμετωπίζει σε υλικά και μέσα δασοπυρόσβεσης."Παρακαλάμε για λίγο πετρέλαιο..."

Κατήγγειλε ότι ενώ ο σταθμός διατηρεί 7 πυροσβεστικά οχήματα και ένα πούλμαν μεταφοράς προσωπικού, το κράτος όχι μόνο δεν έχει σταθεί αρωγός στο έργο του, αλλά του ζητά να πληρώνει και τέλη κυκλοφορίας για τα οχήματα που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ο ίδιος και το επιτελείο του, χρησιμοποιούν για την προστασία του ελληνικού λαού από τις πυρκαγιές! Ενδεικτικό μάλιστα της κατάστασης είναι πως κυριολεκτικά ζητιανευουν πετρέλαιο από την περιφέρεια και τον Δήμο, αλλά οι ιθύνοντες κωφεύουν στις εκκλήσεις τους.Κατήγγειλε επίσης πως τρία χρόνια πριν είχε εκπονήσει ο ίδιος σχέδιο εκκένωσης της περιοχής, το οποίο μάλιστα κατέθεσε στους καθ΄ ύλην αρμόδιους αλλά οι εκκλήσεις του δεν εισακούστηκαν ποτέ.
Από την μεριά του ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός αφού ζήτησε μια αναλυτική λίστα με τα υλικά που χρειάζεται άμεσα ο σταθμός, υποσχέθηκε πως η Χρυσή Αυγή μέσω του αρχηγού της Νικόλαου Μιχαλολιάκου, θα στηρίξει την προσπάθεια των εθελοντών όσο μπορεί με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει.

Τέλος δεσμεύτηκε πως μέσω του κοινοβουλειτικού ελέγχου θα φέρει το θέμα της πληρωμής τελών κυκλοφορίας από τα εθελοντικά οχήματα στην Βουλή, θέτοντας προ των ευθυνών τους τους αρμόδιους υπουργούς. Ο εθελοντισμός και η προσφορά στο έθνος, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικιστικής ιδεολογίας. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΑ κάθε αξιέπαινη προσπάθεια για το κοινό καλό του ελληνικού λαού, πέρα και πάνω από κομματικές και ιδεολογικές διαφορές.

Αυτό που αναδείχτηκε τις τελευταίες μέρες είναι το γεγονός πως ο Χρυσαυγίτης, ο Έλληνας εθνικιστής, από το υστέρημά του στάθηκε στο πλευρό του ελληνικού λαού μη φειδόμενος κόπου και χρόνου, αποδεικνύοντας έτσι πως παρά τις αντιξοότητες και τις οικονομικές συγκύρίες, είναι πάντα εκεί για να προσφέρει βοήθεια όπου και όποτε χρειαστεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethelontes-purosbestes-sthn-chrush-augh-mas-echoun-egkataleipsei-eiste-oi-p#ixzz5NF35aBGf

Δεν υπάρχουν σχόλια: