Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πολυπολιτισμική Γερμανία: Χάος στην πόλη Chemnitz μετά τη δολοφονία ενός Γερμανού οικογενιάρχη από λάθρο


Χιλιάδες οργισμένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν για δεύτερη μέρα στους δρόμους της γερμανικής πόλης Chemnitz.Σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια και συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και των προστατών της ευτελισμένης και σιχαμένης εκφυλισμένης δημοκρατίας αστυνομικών δυνάμεων που διστάζουν να πυροβόλησαν μέχρι και συμπατριώτες τους, ενα διαμαρτυρόμενο διαδηλωτή σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.Οι διαδηλώσεις στην πόλη της ανατολικής Γερμανίας ξεκίνησαν από την Κυριακή και συνεχίστηκαν με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και ένταση σήμερα.

Λόγο των οργισμένων αντιδράσεων και των διαδηλώσεων των πολιτών οι οποιες πήραν μεγάλη έκταση, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός Σύρου και ενός Ιρακινού, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για τη δολοφονία του Γερμανού οικογενειάρχη. Είναι πάγια τακτική της Γερμανικής αστυνομίας και του μιντιακού κατεστημένου της χώρας να κουκουλώνουν τις εγκληματικές πράξεις των λαθρομεταναστών για να μην χαλάσει η εικόνα της πολυπολιτισμικότητα και η πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Ωστόσο ο κοιμώμενος γίγαντας, ο γερμανικος εθνικισμος, δείχνει να έχει ακόμα σφυγμό. Φαίνεται πως η κυρία Μέρκελ δεν ελαβε σοβαρά υποψιν της την θεαματική αποδοση του afd στις πρόσφατες εκλογές, και έτσι ήρθε η ώρα να θερίσει τις θύελλες που εσπειρε....


Δεν υπάρχουν σχόλια: