Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ο καθηγητής και πρώην πράκτορας της CIA Michael Scheuer : Οι ΗΠΑ είναι προτεκτοράτο του Ισραήλ (ΒΙΝΤΕΟ)


Γράφει ο Μ.Δέλτας

Ο καθηγητής και πρώην πράκτορας της CIA Michael Scheuer λέει το αυτονόητο, ότι οι ΗΠΑ είναι προτεκτοράτο των Εβραίων και δρα ως "θυγατρική εταιρία" του Ισραήλ. 

Ακούστε επικές τάπες που ρίχνει σε δικαστές, δημοσιογράφους, αλλά και στον Εβραίο άθεο Μπιλ Μάγιερς, για την μπασταρδοκρατία των Εβραίων στις ΗΠΑ. Τις ΗΠΑ τις ελέγχουν απόλυτα διαμέσου των εβραικών λόμπι (AIPAC,AJC,ADL), των media και της FED, για τον προσωπικό πλουτισμό των Εβραίων της διασποράς και για την προστασία και επεκτατισμό του Ισραήλ. Το λόμπι AIPAC ελέγχει απόλυτα το αμερικανικό κονγκρέσο και ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις μαριονέτες των Εβραίων.

Η Δημοκρατία είναι το αγαπημένο πολίτευμα των Εβραίων. Στις ΗΠΑ οι Εβραίοι είναι μόλις 4 εκατομμύρια στα 320 εκατομμύρια πληθυσμού και έχουν καταφέρει 316 εκατομμύρια χαχόλους να πληρώνουν φόρους, να φορτώνονται δημόσο χρέος (20 τρισ.$) και να σκοτώνονται σε πολέμους υπέρ του Ισραήλ. Ο μέσος Αμερικανός δεν ξέρει να δείξει που πέφτει στον παγκόσμιο χάρτη το Ισραήλ, παρ'όλα αυτά οι πολιτικάντηδες που ψηφίζει θεωρούν ότι η προστασία του Ισραήλ είναι ζήτημα εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ. 

Αν τολμάς να ξεστομίσεις δημοσίως τα όσα λέει ο M.Scheuer είσαι εθνικιστής. Αν δειλιάζεις ή τα θεωρείς θεωρίες συνωμοσίας, είσαι πουστοδεξιός( =μακράν οι μεγαλύτεροι λακέδες του διεθνούς εβραισμού).


Δεν υπάρχουν σχόλια: