Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ AJCΓράφει ο Αντίοχος

Εκτός από τους νυν «ηγέτες»- μαριονέτες, έχουν υπό τις… φτερούγες τους και τους πρώην, οι διεθνείς σιωνιστές.

Έτσι, μια διακήρυξη «για την επαναβεβαίωση της Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης», υπόγραψαν κάμποσοι «πρώην», «δίνοντας υπόσχεση ενότητας και αποφασιστικότητας», σύμφωνα με αυτούς που είχαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Που δεν είναι άλλοι από τους διεθνείς σιωνιστές της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC), όπως ανέφερε σε σχετικό άρθρο του στο The Hill ο Διευθύνων Σύμβουλος της AJC, David Harris.

Παλιός μας γνώριμος, καθώς όποτε ερχόταν στην Ελλάδα, ζητούσε επιτακτικά διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Το… ελληνικό ενδιαφέρον στην υπόθεση, είναι ότι την διακήρυξη υπέγραψε και ο εμφανιζόμενος ως… πατριώτης, Αντωνάκης Σαμαράς, μαζί με άλλους «πρώην», όπως ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάντλιν Όλμπράιτ, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι, ο πρώην προέδρος της Εσθονίας Τόμας Ίλβς, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιάννης Κασουλίδης και ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς και άλλοι…

Οι υπογράφοντες την διακήρυξη των Αμερικανοσιωνιστών, εκφράζουν την αιώνια πίστη τους στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, καθώς και στους οργανισμούς της, το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε., αλλά και την… CIA, καθώς και την αντίθεσή τους στον «ρατσισμό» και την «ξενοφοβία».

Πάρτε μια γεύση:

«Εμείς, οι υπογράφοντες, είμαστε ευγνώμονες κληρονόμοι του μεταπολεμικού καθεστώτος της διατλαντικής ασφάλειας που μας κληροδότησαν οραματιστές Αμερικανοί και Ευρωπαίοι ηγέτες εμπνευσμένοι από κοινές αξίες και ενωμένοι ενάντια στις κοινές απειλές.

Συμπαρατασσόμαστε υπέρ της υπεράσπισης της πολύτιμης συμμαχίας των δημοκρατιών -και των συνθηκών, των θεσμών και των κανόνων της- που έχει διατηρήσει την ειρήνη και έχει προάγει την ευημερία από τον Ψυχρό Πόλεμο μέχρι σήμερα…

Για το σκοπό αυτό, είμαστε ενωμένοι επαναβεβαιώνοντας:

– Τη δέσμευσή μας για μια διεθνή τάξη που βασίζεται σε κανόνες, στην οποία τιμωρούνται οι παραβιάσεις των συνόρων, οι νομικοί μηχανισμοί έχουν την εξουσία να αντιμετωπίζουν τις παγκόσμιες προκλήσεις, ενώ σέβονται την εθνική κυριαρχία, και υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που διασφαλίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

– Την εμπιστοσύνη μας στο ΝΑΤΟ -το απαραίτητο προπύργιο της ειρήνης και της ασφάλειας για σχεδόν 70 χρόνια – και την εκτίμησή μας για την ανεκτίμητη στρατηγική αξία του οργανισμού για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους 28 διατλαντικούς συμμάχους του.

– Το σεβασμό μας για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία -από την ίδρυσή της ως Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα έως τη σημερινή της 28μελή οργάνωση- κράτησε την ιστορικώς διασπασμένη Ευρώπη ολόκληρη και ελεύθερη και αποδείχθηκε το πιο φιλόδοξο και επιτυχημένο ειρηνευτικό έργο στη σύγχρονη ιστορία.

– Την αποφασιστικότητά μας να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των Υπηρεσιών Πληροφοριών, επιβολής του νόμου και υπηρεσιών ασφαλείας, της Δύσης, στων οποίων τον επαγγελματισμό, τη συνεργασία και την ανταπόκριση, όλοι βασιζόμαστε για να προστατευθούμε από κινδύνους ξένους και εγχώριους, κρατικής και μη κρατικής προέλευσης.

– Την υπεράσπιση της δημοκρατίας και την υποστήριξη των κατάλληλων μέτρων για την αντιμετώπιση των εκκλήσεων για εξτρεμισμό, ξενοφοβία και κάθε μορφής φανατισμό…».

(ΥΓ): Υπενθυμίζω, ότι μόλις δύο ημέρες μετά την σύλληψη του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Σαμαράς εμφανίστηκε σε σύναξη της AJC, αναγγέλλοντας την «διάλυση» της Χρυσής Αυγής, εν μέσω αποθέωσης από τους παρισταμένους…


Δεν υπάρχουν σχόλια: