Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Ισπανία: Αφρικανός κλώτσησε σκύλο και παραλίγο να χάσει το πέος του


Τα ξημερώματα της 12ης Σεπτεμβρίου στην ισπανική πόλη Reus ένας Σεναγαλέζος λαθρομετανάστης θεώρησε καλή ιδέα να κλωτσήσει το σκυλί ενός Ισπανού, με αποτέλεσμα αυτό να επιτεθεί και να τον δαγκώσει στο πέος και στο χέρι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, όπως μεταδίδει η έγκυρη voice of europe

Σύμφωνα με αυτά που κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες ο αφρικανός επιτέθηκε πρώτος στον σκύλο για αδιευκρίνηστη μέχρι στιγμής αιτία. Η ισπανική αστυνομία που έφτασε πρώτη στο σημείο κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε αιμόφυρτο και...τραυματισμένο τον αφρικανό στον νοσοκομείο.

Οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν πως οι τραυματισμοί στο πέος του λαθρομετανάστη ήταν εκτεταμένοι, και έδωσαν τιτάνια μάχη προκειμένου να το σώσουν. Ο...πληγωμενος ανδρισμός του αφρικανού αναρρώνει σε νοσοκομείο της Tarragona.

Φαίνεται πως στην Ισπανία οι σκύλοι έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, αφιού οι άνθρωποι στάθηκαν ανίκανοι να προστατέψουν τους εαυτούς τους από τους λαθρομετάστες που έχουν κάνει σουρωτήρι τα σύνορα της Ισπανίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: