Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Σάλος στη Γαλλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη με ρατσιστικό τραγούδι μίσος από Μαύρο ράπερ για τους λευκούς: «Σκοτώστε λευκά μωρά, κρεμάστε τους γονείς τους»!
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ευρωπή, ένας μαύρος λάθρο ράπερ ονόματι Νικ Κόνραντ με τους στίχους τραγουδιών τουπου ο γελοίος έχει και ονοματεπώνυμο λευκών, στο να προτρέπει μεταναστάτες στη βία εναντίον λευκών και στο να σκοτώσουν τα λευκά μωρά και να κρεμάσουν τους λευκούς γονείς τους. 

Μεταξύ άλλων στο επίμαχο τραγούδι αναφέρονται οι εξής αποκρουστικοί στίχοι:

«Πηγαίνω σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και σκοτώνω λευκά μωρά, πιάστε τα γρήγορα και κρεμάστε τους γονείς τους, σκίστε τα για να διασκεδάσετε μαύρα παιδιά όλων των ηλικιών, μικρά και μεγάλα.

Θάνατος, καθώς το αίμα αναβλύζει!».

Και συνεχίζει:

«Κρεμάστε τους όλους, κρεμάστε τους λευκούς ανθρώπους, κρεμάστε τους τώρα!».
Ηδη, ο εισαγγελέας του Παρισιού άνοιξε έρευνα για το εν λόγω λαθρομετανάστη ράπερ, σύμφωνα με το BFMTV. Το διάρκειας εννέα λεπτών βίντεο δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στο YouTube. Σε αυτό, ο μάυρος λάθρο ράπερ και ένας ακόμη πυροβολούν και βασανίζουν έναν λευκό άνδρα. Τον αναγκάζουν να δαγκώσει το πεζοδρόμιο και τον κλωτσάνε στο κεφάλι πριν να τον κρεμάσουν. 

Ο πολυπολιτισμικός δημοκρατής φιλελέ υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Κολόμπ αρκέστηκε να καταδικάσει χαϊδεύοντας τον μάυρο λαθρομετανάστη ράπερ απλός με μια ανάρτησή του στο Τβίττερ ότι καταδίκασει απερίφραστα τους στίχους του τραγουδιού, χαρακτηρίζοντάς τους αποτρόπαιους και αισχρούς και συνέχεια θα τη δώσουν οι δικαστικές αρχές.
Μιλάμε του έκανε τα μούτρα του μάυρου κρέας τώρα, αντι να τον απέλασει με συνοπτικές διαδικασίες από την Γαλλία που ζεί από τα επιδόματα των λευκών.

Ξέρουμε τι θα γινόταν, αν ένας λευκός τα έλεγε αυτά ... δεν χρειάζεται να πούμε τι...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: