Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Αποθέωση Σαλβίνι από τον ιταλικό λαό - Εθνικιστικός άνεμος σαρώνει την Ευρώπη!


Την αυθόρμητη και ενθουσιώδη υποδοχή των απλών Ιταλών πολιτών γνώρισε ο Ματέο Σαλβίνι κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Βίτερμπο.

Η είδηση της παρουσίας του υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης στην μεγάλη πόλη στο Λάτσιο στάθηκε ικανή να κινητοποιήσει τεράστιο πλήθος συμπατριωτών του, το οποίο έσπευσε να συνομιλήσει, να του σφίξει το χέρι, να τον συγχαρεί για το έργο του και τέλος να φωτογραφηθεί μαζί του.

Τα πλάνα του σχετικού βίντεο είναι ενδεικτικά της αγάπης και εκτίμησης του απλού λαού προς τον εθνικιστή πολιτικό, τον οποίο μάταια καθυβρίζει και κατασυκοφαντεί το σύνολο του πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου της Ιταλίας αλλά και ολόκληρης της Ε.Ε..

Τα έθνη της Ευρώπης επιτέλους ξυπνούν από το λήθαργο και αντιστέκονται στις δυνάμεις εκείνες που επιδιώκουν τον οριστικό αφανισμό τους. Κυρίως όμως, αποδεικνύεται σε ολοένα και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες πως μονάχα τα εθνικιστικά κινήματα κατανοούν τα προβλήματα των λαών τους και έχουν σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις για την επίλυσή τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apothewsh-salbini-apo-ton-italiko-lao-ethnikistikos-anemos-sarwnei-thn-eurw#ixzz5QA7blobYΔεν υπάρχουν σχόλια: