Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Γίνε Στρατιώτης


''Για να γίνεις καλός στρατιώτης, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι ήδη είσαι νεκρός...

Μη σκέπτεσαι μόνο το παρελθόν, μην ελπίζεις πως όλα θα τελειώσουν με κάποιον μαγικό τρόπο και τότε θα μπορέσεις να γίνεις χρήσιμος στη μάχη και μπορεί να επιζήσεις..''

Στην Ευρώπη, 73 χρόνια μετά, μαίνεται ένας ακόμα πόλεμος, του οποίου τα χαρακτηριστικά γίνονται ολοένα και πιο Εθνικά. Η οικονομική κρίση δημιούργησε δύο πόλους. 
Δύο οικονομικές ζώνες, με τη μία να εκμεταλλεύεται τους πόρους της άλλης και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί τα σχέδια του διεθνούς ευρωατλαντικού σιωνισμού.

Έμελλε στη δική μας χώρα, να βιώσει στον υπέρτατο βαθμό τον κανιβαλισμό του Νεοφιλελευθερισμού σε αγαστή συμμαχία με την υποκριτική Νέα αριστερά,στην ακραία μορφή, στην οποία έχει περιέλθει.
Είναι η κατάρρευση ενός σκληρού προς τα πιο αδύναμα εθνικά λαϊκά στρώματα- συστήματος, στα μάτια κάθε κοινωνίας, κι όμως δυσκολευόμαστε να συμπράξουμε για τη μεγάλη αλλαγή...

Δυσκολευόμαστε να πάψουμε να κοιτούμε πίσω και απαιτούμε να κερδηθούν όλες οι μάχες, μ’ εμάς μέσα στο όρυγμα έξω από το πεδίο της μάχης χωρίς καν να αγωνισθούμε.. Ευελπιστώντας να σηκώσουμε το κεφάλι μας όταν όλα ως δια μαγείας θα έχουν τελειώσει..
Μα είναι πόλεμος και αυτό το ανθελληνικό κράτος, υπό την κυριαρχία του ''Δημοκρατικού μεταπολιτευτικού τόξου'' εντός του, επί τόσες δεκαετίες, κατέληξε νεκρό...
Ο ασθενής απλά κρατιέται στην ζωή με μηχανικά μέσα υποστήριξης..


Για ν’ αναγεννηθεί από τις στάχτες του το Έθνος και κατά ακολουθία το κράτος, θα πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε !
Όχι για να χρησιμοποιηθούν και πάλι τα ίδια υλικά, όχι για να επιστρέψουμε στο σάπιο παρελθόν, κι εκείνες τις πολιτικές, οι οποίες μας οδήγησαν στην ήττα ως λαό. 
Αλλά για να ενώσουμε όλους εκείνους τους λαούς, που οραματίζονται την πραγματική αλλαγή.
Που οραματίζονται έναν κόσμο πραγματικά διαφορετικό όπου οι υπερεθνικές ελίτ δεν θα έχουν την απόλυτη κυριαρχία και κάθε λαός θα μπορεί να ορίζει τις τύχες του συμφώνως του πολιτισμού της ιστορίας και των παραδόσεων του .

Θα είναι η πάλη δύο κόσμων...
Κι όσο κι αν ο ένας φαντάζει ανίκητος, έχει με το μέρος του λιγότερους ανθρώπους...Και όντως λιγότεροι είναι..
Είναι, ωστόσο «στρατιώτες», κι εμείς ακόμα ψάχνουμε τον παλμό...
Ξέρουμε πως έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, κι όμως δυσκολευόμαστε να σφίξουμε το χέρι του διπλανού μας. 
Να φτιάξουμε μια αλυσίδα, που θα περάσει όλα τα εγωπαθή συμπλέγματα μας η οποία θα ενώσει όλους εκείνους που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα και το Έθνος μας

Όλα αλλάζουν, κι εμείς ακόμα .. 
'Ισως όχι όλοι αλλά αρκετοί ακόμα ακούμε τις αγωνιώδεις φοβικές κραυγές τους στις τηλεοράσεις τους.

''Φασίστες,ακροδεξιοί,νεοναζί παντού επιτίθενται απειλούν την οργανωμένη εγκληματική Δημοκρατία μας''..

Μας θέλουν καθηλωμένους,φοβισμένους..
Εύχονται και προσπαθούν με όλη την δύναμη που τους δίνουν τα κατεστημένα μέσα μαζικής εξαπάτησης τη διατήρηση του ατομικισμού και της αδράνειάς μας. 
Οφείλουμε, ωστόσο, τόσο στους εαυτούς μας, όσο και στα παιδιά μας, αλλά και τα παιδιά των παιδιών μας, να τους απογοητεύσουμε παταγωδώς !

Να κατανοήσουμε, ότι από το υλιστικό μηδέν στο οποίο μας οδήγησαν μπορείς μόνο να κτίσεις και για να κτίσεις πρέπει να γκρεμίσεις το σάπιο και διεφθαρμένο παρελθόν ακόμα και το δικό σου !
Πιο σωστά, πιο δίκαια, για τους ζωντανούς Έλληνες και όχι για τους κοιμώμενους και συμβιβασμένους παρτάκηδες. 
Μαζί με τον διπλανό σου,την οικογένεια σου μαζί με τους συμμάχους σου, στην Ευρώπη εκείνη που δεν ξέχασε που όντως δείχνει να αλλάζει η έστω να είναι διατεθειμένη να πολεμήσει.. 
Την Ευρώπη των Εθνών που εγείρεται μέσα από τις στάχτες τις !
Η αιωνία Ελλάς και οι Έλληνες δεν γίνεται να λείπουν από την μητέρα των μαχών...'Αλλωστε χωρίς εμάς δεν υπάρχει Ευρώπη.
Για αυτό θυμήσου ποιος είσαι,σήκω και μείνε πιστός στο όραμα..
Αξίζει να πολεμάς για τις αξίες και τα ιδανικά σου αξίζει να μάχεσαι εναντίον του μοντέρνου κόσμου τους γιατί ακόμα και στην περίπτωση που σκέφτεσαι ότι θα ηττηθείς κάλο είναι να γνωρίζεις ότι και στην ζωή οι μόνες μάχες που χάνονται είναι πραγματικά αυτές που δεν δίνονται ποτέ..

Έτσι θα βγεις από το όρυγμα και θα γίνεις κι εσύ ένας… 
Καλός στρατιώτης...Μέχρι την τελική Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: