Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Λάθρο έσφαξαν και έψησαν γάτα σε hot spot της Χιου...


Μια αδιανότητη έίδηση αποκάλυψε σήμερα η ηλεκτρονική εφημερίδα chiospress της Χίου. Συγκεκριμένα, αφρικανός λαθρομετανάστης φέρεται να έσφαξε και να έψησε μια γάτα μέσα στο hotspot της ΒΙΑΛ στην Χίο.

Μάλιστα την απεχθή πράξη του κατέγραφαν άλλοι λαθρομετανάστες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Στις εικόνες φάινεται μια ομάδα λαθρομεταναστών, ανάμεσά τους και παιδιά, να παρακολουθούν καθώς ένας μαύρος λαθρομετανάστης τραβάει τα εντόσθια,  από το άψυχο και ψημένο σώμα της άτυχης γάτας. Η όλη διαδικασία μοιάζει τελετουργική και πιθανόν να οφείλεται σε θρηκευτικές δεισιδαιμονίες.

Μόλις έγινε αντιληπτός ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έσπευσε στο σημείο όπου και τον συνέλαβε. Στο πλευρό του δράστη προσέτρεξαν, αρκετοι αλληλέγγυοι μέλη ΜΚΟ,β προκειμένου να εμποδίσουν την σύλληψή του. Ο προσαχθής λαθρομετανάστης απο το Τονγκό (που δέν εχει πολεμο), υποστήριξε στους αστυνομικούς πως η άτυχη γάτα ήταν ήδη νεκρη όταν την βρήκε, και πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα,προφανώς καθοδηγούμενος από..."αλληλέγγυους". Ως αποτέλεσμα ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα αργότερα.

Πηγές της εφημερίδας chiospress όμως αναφέρουν μετά βεβαιότητας πως ο ίδιος λαθρομετανάστης έιχε προβεί στις ίδιες πράξεις σε έναν σκύλο, λίγη ώρα νωρίτερα, οπότε είναι τεράστρια σύμπτωση το γεγονός ότι ο ίδιος άνθρωπος βρήκε δυο νεκρά ζώα μεσα σε λίγη ώρα.

Ο πολυπολιτισμικός εμπλουτισμός της χώρας μας συνεχίζεται, σε μια Ελλάδα στην οποία ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΜΑΣ δεν αισθάνονται ασφαλή πια.


ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρες εικόνες:
Δεν υπάρχουν σχόλια: