Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ «ΜΑΚΕΝΤΟΝΕΤΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΗΘΟΠΟΙΟΙ! ΧΟΡΗΓΟΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!

Ξεκίνησε στα Σκόπια η προβολή της ταινίας του Γιάνι Μποζάτζι «Mocking of Christ» («Χλευασμός του Χριστού»), με την οποία επιχειρείται να αναδειχθεί η… εθνοκάθαρση των «Μακεντόνετς» από τους Έλληνες!
Σύμφωνα με το σενάριο, ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος είναι ένας διάσημος δημοσιογράφος γαλλικού πολιτικού περιοδικού, που επιστρέφει στη γενέτειρά του στη Βόρεια Ελλάδα, αναζητώντας την αλήθεια για τον κομμουνιστοσυμμορίτη πατέρα του, Λάζαρο, που διέφυγε στα Σκόπια μετά την συντριβή του κομμουνιστοσυμμοριτισμού σε Γράμμο και Βίτσι. Κάπου εκεί ανακαλύπτει την… εθνοκάθαρση των «Μακεντόνετς» κουκουέδων από το ελληνικό κράτος.

Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής, τελικά δολοφονείται, με … «σταύρωση», σε μία πινακίδα υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομου στην Βόρεια Ελλάδα, που σύμφωνα με την ταινία «χωρίζει την Μακεδονία στα δύο».
Στην ταινία συμμετέχει και καστ Ελλήνων ηθοποιών (κουκουεδία!), με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει η Ιωάννα Πηλιχού. Σκηνές του έργου γυρίστηκαν και στην Ελλάδα (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Φλώρινα), ενώ μεταξύ των χορηγών είναι και ο δήμος Αθηναίων, του Καμίνη!
Τα σχόλια δικά σας…

Πηγή:https://ethnikismos.net/2018/10/15/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B1/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: