Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Η Χρυσή Αυγή ΑΚΥΡΩΣΕ την ανθελληνική εκδήλωση των φιλοσκοπιανών στην Φλώρινα: Ούτε ψυχή δεν πάτησε! ΒΙΝΤΕΟΗ δυναμική διαμαρτυρία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής και πλήθους Συναγωνιστών στο χωριό Άγιος Παντελεήμονας στο Αμύνταιο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ακυρώθηκε η ανθελληνική εκδήλωση από τον φιλοσκοπιανό σύλλογο «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού».

Σε δήλωσή του ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός δήλωσε: "Η ώρα είναι 21:10. Η εκδήλωση των σκοπιανών, η εκδήλωση του "Ουράνιου τόξου" δυστυχώς για αυτούς ματαιώθηκε από την παρουσία της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων Εθνικιστών. 21 και 10 φεύγουμε και δεν υπάρχει κανείς στην αίθουσα σε μια ειρηνική καθ΄όλα νόμιμη συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών. Θέλανε σήμερα να χορέψουνε "διάφορους παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια". Εμείς τους βάλαμε να χορέψουνε... τάνγκο που είναι χορός για δύο. Τόσοι ήταν στην αίθουσα!"

Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-epituchia-ths-chrushs-aughs-sthn-flwrina-akurwthhke-oute-psuchh-den#ixzz5UV3JFj00

Δεν υπάρχουν σχόλια: