Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Η Δούρου τίμησε με γιγαντοπανό την «διεθνή ημέρα τρανς μνήμης»! Για τους νεκρούς στην Μάνδρα και το Μάτι δεν είχε πανό…


Πραγματικά, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν την… φαεινή ιδέα της Περιφέρειας Αττικής, δηλαδή της Ρένας Δούρου, να τιμήσει τους (τις) τρανσέξουαλ που έχασαν την ζωή τους λόγω της μισαλλοδοξίας(!), ντύνοντας το κεντρικό κτίριό της με σχετικό γιγαντοπανό.


Η υπό δικαστική διερεύνηση υπεύθυνη για τον χαμό αναρίθμητων ζωών στην Μάνδρα από τις πλημμύρες και στο Μάτι από τις πυρκαγιές δεν έλαβε την παραμικρή πρωτοβουλία για να τιμήσει αυτούς τους ανθρώπους, που έχασαν την ζωή τους κάτω από τις πλέον τραγικές συνθήκες και να συμπαρασταθεί στους οικείους τους.

Αντιθέτως, δείχνοντας μια τέτοια προσήλωση στα δόγματα της «πολιτικής ορθότητας» που ξεπερνάει κάθε όριο, αποφάσισε να τιμήσει την «διεθνή ημέρα τρανς μνήμης»!
Ο τίτλος της ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής είναι «Η Περιφέρεια Αττικής τιμά τη διεθνή μέρα της Τρανς μνήμης». Και εξηγεί: «Στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας αναρτήθηκε σήμερα ένα μεγάλο πανό προς τιμήν των τρανς ατόμων που έχασαν τη ζωή τους λόγω της μισαλλοδοξίας»!

Σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών αφιερωμένη στην «Διεθνή Ημέρα Τρανς Μνήμης» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων! Οι τρανς έχουν δικαίωμα «στην μνήμη» για την ανεκδιήγητη Δούρου και το παρεάκι της. Οι νεκροί στην Μάνδρα και το Μάτι προφανώς όχι, για να μην κρέμονται πανό γι’ αυτούς.

Τελικά, αυτό το περιβόητο «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» αποπνέει μια τόσο έντονη δυσοσμία, που καταντά ανυπόφορη για κάθε άνθρωπο που δεν μπορεί αν αντιληφθεί την αριστερή «ηθική» και το περιεχόμενό της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.comΔεν υπάρχουν σχόλια: