Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ… ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 13.840 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΕΡΤ!Συνέντευξη στα Νέα έδωσε ο γνωστός πολυπράγμων… «προοδευτικός καλλιτέχνης», ο οποίος είπε ότι… ντρέπεται που είναι η Χρυσή Αυγή στην βουλή – με την θέληση του ελληνικού λαού. Ιδού οι πλήρεις δηλώσεις του:

«Κανείς εθνικιστής ή γκεμπελιστής ή φασίστας δεν αγαπάει την πατρίδα του. Αγαπάει τα άγρια ένστικτα της αντιπαράθεσης των ανθρώπων και ως αποτέλεσμα της χυδαίας μορφής καταναλωτισμού. Αγαπάει να επιβάλλεται. Άρα ο εθνικιστής είναι με τα άγρια ένστικτα, τον τσαμπουκά, είναι με τον φόβο και τον τρόμο, επενδύει σε αυτά! Για να επιβάλει πράγματα από τα οποία ούτε κι ο ίδιος δεν θα αποκομίσει συμφέροντα. Είναι τραγικό ο ελληνικός λαός σήμερα που έχει τέτοια απουσία μνήμης. Θυσιάστηκαν τόσοι άνθρωποι κατά του ναζισμού στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έ, ντρέπομαι που στη Βουλή είναι ένα τέτοιο κόμμα!».


Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που πέρυσι τέτοιον καιρό δήλωνε πως «Ψήφισα Τσίπρα και έφερε την πατρίδα σε τόσο τραγική θέση» και λίγο αργότερα έπαιρνε «σατιρική» εκπομπή στην ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ, την «Φόρτσα Πατρίδα» που ξεκίνησε στις 30/12/2017 και από την οποία υμνούσε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και «σατίριζε» τα λαϊκά συλλαλητήρια για την Μακεδονία.


Πόσο κόστισε, εν μέσω βαθιάς κρίσης και Μνημονίων- στον αγρίως φορολογούμενο ελληνικό λαό (μεταξύ των οποίων και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής…) το κάθε επεισόδιο της σειράς του «προοδευτικού καλλιτέχνη»; «Μόνο» 13.840 ευρώ! Τζάμπα πράμα! Αλλά, γι’ αυτό δεν ντρέπεται καθόλου! Ε βέβαια, που χάθηκε η ντροπή για να την βρει ο «προοδευτικός καλλιτέχνης»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: