Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Οι προδοσίες δεν αντιμετωπίζονται με''χίπηδες''κουνώντας σημαιάκια.


Οι προδοσίες δεν αντιμετωπίζονται με χίπηδες κουνώντας σημαιάκια.
Οι προδοσίες δεν αντιμετωπίζονται με:
''Όχι επεισόδια,όχι επεισόδια,αλήτες προδότες πολιτικοί''και παράλληλα να ''καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή'' όπως φωνάζαν και τώρα μια χούφτα άνθρωποι μέσα στην βροχή κατά την ψήφιση της προδοσίας..
Χέστηκε κοινώς και λαϊκός ο Τσίπρας κύριοι και αύριο ο Μητσοτάκουλας, εδώ γράφουν στα άγραφα των αγράφων τα δημοψηφίσματα και την βούληση σας.

ΠΑΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ''
ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
Η ΣΑΠΙΑ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Ούτε φυσικά με Καραμπελιάδες μάρτυρες υπεράσπισης της 17 Νοέμβρη που σας πουλούν αριστερόστροφη φιλοσοφικέ πατριδοκαπηλεία και Παμακεδονικές οργανώσεις που από την αρχή έχουν προδώσει τον όποιο αγώνα σας.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ...ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ για εσάς και τα παιδιά σας!
Ο εχθρός ανόητοι είναι δίπλα σας και εσείς συνεχίζετε να στηρίζετε εκφυλισμένους στηλιτεύοντας παράλληλα την Εθνική νεολαία που βράζει το αίμα της όχι για το χρήμα αλλά για την πατρίδα και το Έθνος!
Όμως ΚΑΙ όλα τα παλικάρια που έδωσαν με ΤΙΜΗ και σθένος τις μάχες τους απέναντι στην εσχάτη προδοσία αυτούς που αποκαλούσαν ''μπαχαλάκηδες''οι καναπεδάτοι ψυχεδελικοί πατριδέμπορες λες και έσπαγαν περιουσίες πολιτών όπως οι κατσαπλιάδες που έκαναν κυβέρνηση πρέπει να κατανοήσουν κάποια πραγματάκια..
Θέλει μελέτη στρατηγική και όχι εφέ μέσω ''αναλήψεων ευθυνών''από τα social media..
Όχι μπλουζάκια και σύμβολα που να σας στοχοποιούν έναντι του εχθρού εντάσσοντας σας αυτομάτως σε δήθεν υποψήφιους νομικά τρομοκράτες ώστε να σας εξοντώσουν έχουμε ήδη δει τι συνέβη με την Χρυσή Αυγή αλλά και αυτόνομες ριζοσπαστικές εθνικιστικές ομάδες..
Για να πετύχει μία εθνική αντίσταση έναντι μιας κατοχικής ανθελληνικής κυβέρνησης που ελέγχει τα πάντα θέλει πολυεπίπεδες ΜΑΖΙΚΈΣ ενέργειες  και φυσικά να μην κλειστείς στο πεδίο ''μάχης'' που θα έχει επιλέξει ο εχθρός να δώσει.
ΠΟΛΛΕΣ ΕΣΤΙΕΣ...
Πολλά από αυτά τα παιδιά είναι πρώην ειδικοδυναμίτες και πρέπει να ισορροπήσουν ανάμεσα στο συναίσθημα και στην τακτική που πρέπει να εφαρμόσεις για να νικήσεις.
Γιατί ακόμα και αν  αιφνιδίασες τον αντίπαλο πραιτωριανό την Κυριακή πέτυχες μόνο μία μικρή νίκη από την οποία όμως πρέπει να διδαχθείς γιατί ήταν Πύρρειος..Πέτυχες μια μικρή Νίκη ακριβώς γιατί τον αιφνιδίασες στοιχείο από μόνο του της τέχνης του πολέμου.Πέτυχες γιατί ήσουν καλά εξοπλισμένος.Πέτυχες γιατί είχες μαζικότητα αστών που σε υβρίζουν αλλά σου είναι αναγκαίοι και αυτοί ώστε να μπερδεύεις τον εχθρό.Γιατί λοιπόν να μην εφαρμόσεις και όλα όσα υπόλοιπα έμαθες πλήρως;
Γιατί να μην τον συντρίψεις;;Επίσης μελέτη διάβασμα νου συν σώματι υγιή.
Αυτόν τον θανατηφόρο συνδυασμό τρέμουν και μόνο γιατί πάντα εκεί θα υπάρξουν απρόοπτες μη ελέγξιμες καταστάσεις για το καθεστώς.
Φυσικά και για να πετύχει ένα ριζοσπαστικό εθνικιστικό κίνημα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να έχει και πολιτική ιδεολογική εκπροσώπηση μέσα στο άντρο τους .
Διαφορετικά δεν γίνεται σε αυτό το παγκόσμιο σύστημα και την πολιτική εκπροσώπηση την έχουμε με την Χρυσή Αυγή.
Θα πρέπει να σοβαρευτούμε λοιπόν άπαντες και σιγά σιγά να διαχωρίσουμε μέσα μας το ακτιβιστικό κίνημα με το πολιτικό και παράλληλα να αναγνωρίσουμε το απλό, ότι είναι συγκοινωνούντα αλληλοσυμπληρούμενα δοχεία!
Ας διδασκόμαστε από τους αναρχοκατσαπλιάδες αντιπάλους μας και πως κατάφεραν να πάρουν την εξουσία με υπομονή σύνεση,πολιτική διείσδυση,αποδόμηση και επικοινωνιολογία -προπαγάνδα.
Πως κατάφεραν οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου που οι παππούδες μας τους συνέτριψαν να ορθώσουν ανάστημα ξανά από το 1974 και έπειτα πάντα σε συνάρτηση με τους πατριδοκάπηλους δεξιούς που σε χτυπούν φιλικά στην πλάτη και μετά σε μαχαιρώνουν πισώπλατα.
Να θυμάσαι ο προδότης είναι πάντα κάποιος που σου μοιάζει,ο αριστερός είναι εχθρός δηλωμένος δεν κρύφτηκε ποτέ!
Το να ψέγει ο ένας τον άλλον  λοιπόν για το που ανήκει η τι κάνει η τι δεν κάνει δεν προσφέρει τίποτε απολύτως στον πόλεμο που δίνουμε και στην τελική ανάλυση αυτά είναι ενδοοικογενειακά ζητήματα που θα λύσουμε μόνοι μας χωρίς δημοσιότητα.Συγκρούσεις και διαφωνίες θα υπάρξουν είναι θεμιτό και υγιές!

Οι νέοι μας αναπόφευκτα θα ριζοσπαστικοποιηθούν προς τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ καθώς οι εθνικές προδοσίες θα συνεχίζονται,η χώρα θα εποικίζεται από αφροασιατικούς ισλαμικούς πληθυσμούς και η οικονομία παρά τα όσα δήθεν λένε ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ξεπουλώντας αργά αργά τον τεράστιο εδαφικό πλούτο αυτής της ευλογημένης χώρας.
Καθήκον λοιπόν και των νέων και εμάς των λιγότερο πλέον νέων αλλά και των μεγαλυτέρων να παλέψουμε ορθά και με σχέδιο μαθαίνοντας όλοι από τα λάθη μας!
Όσο για τις προδοσίες που ζούμε και κυρίως της Μακεδονίας μας ..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ !
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ..
Ο Εθνικισμός δεν είναι μία ιδεολογία που ευδοκιμεί εύκολα στον μοντέρνο υλιστικό κόσμο τους.Είναι μια ιδεολογία υψηλών ιδανικών και οι μάζες απεχθάνονται εκ φύσεως τα υψηλά ιδανικά ακολουθούν πάντοτε μοναχά τους δυνατούς ότι ιδεολογικό πρόσημο και αν έχουν.
Θυμηθείτε που ήταν η Ελλάς το 1897 ηττημένη και οικονομικά ρημαγμένη από έναν ατυχή πόλεμο με την Τουρκία  και που έφθασε ούτε μόλις 20 έτη αργότερα με τον Παύλο Μελά και τον Ιων Δραγούμη να δίνουν το έναυσμα για την Εθνική αντεπίθεση!
Θυμηθείτε ότι μετά τις Θερμοπύλες οι Έλληνες δούλεψαν μεθοδικά,έξυπνα με στρατηγική και ακολούθησαν η Σαλαμίνα και οι Πλαταιές..
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!


Με μυαλό λοιπόν τακτική και όχι με δωρεάν δικαστήρια νέε μαχητή της Εθνικής αντίστασης χωρίς να έχεις πετύχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο που έχεις ο ίδιος θέσει.Γιατί το ρίσκο πάντα θα υπάρχει στην ιδεολογία μας και στην ψυχή μας σαν Έλληνες αλλά να αξίζει τον κόπο.
Είσαι η εναπομείνουσα ΤΙΜΗ του Έθνους είσαι αυτός που πρέπει να σηκώσει το βάρος μαζί με εμάς τους υπολοίπους..Βάλε το μυαλό και τα μπράτσα σου να δουλέψουν σε έναν απόλυτο θανατηφόρο συνδυασμό ΝΙΚΗΣ!

Τιμή μας η πίστη!
Ζήτω η Νίκη μέχρι τέλους μέχρι ενός!

ΗρακλειτοςΔεν υπάρχουν σχόλια: