Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ανελέητο σφυροκόπημα Κασιδιάρη σε Βούτση για την Μακεδονία μας. Παράνομη η διαδικασία, διέκοψε την συνεδρίαση ο εντεταλμένος του ΣΥΡΙΖΑ


Σφοδρή επίθεση Χρυσής Αυγής: «Παράνομη η συμφωνία των Πρεσπών!» - Διέκοψαν την Επιτροπή οι συριζαίοι! ΒΙΝΤΕΟ

O συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης στην επιτροπή για την συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των συριζαίων και του Προέδρου της βουλής Βούτση για την κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού και του Συντάγματος ως προς την σύνθεση της Επιτροπής.

Ο βουλευτής μας τόνισε ότι αλλοιώνεται και νοθεύεται η σύνθεσή της επιτροπής με παράνομα μέσα, με την άκυρη διαδικασία κλήρωσης των ανεξάρτητων βουλευτών Δανέλη-Μαυρωτά και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Βουλής για παράβαση καθήκοντος. Ο Βούτσης κατά την τοποθέτησή του δεν μπόρεσε να απαντήσει στα όσα αποκάλυψε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης και ο προεδρεύων της επιτροπής διέκοψε προσωρινά την συζήτηση.

Ακολούθως ο συναγωνιστής Κασιδιάρης στην τοποθέτησή με αδιάσειστα στοιχεία κατακεραύνωσε τους συριζαίους για την προδοτική και εθνικά επικίνδυνη συμφωνία των Πρεσπών την οποία θα ψηφίσουν τις επόμενες μέρες στην βουλή σε συνεργασία με πρόθυμους εκλεγμένους βουλευτές από κόμματα όλου του πολιτικού φάσματος ΝΔ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι καΔιαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sfodrh-epithesh-chrushs-aughs-paranomh-h-sumfwnia-twn-prespwn-diekopsan-thn#ixzz5dKwJX5cmΔεν υπάρχουν σχόλια: