Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Οι υπόλοιποι μην μασάτε, δεν ξεπουλήθηκε εν τέλει η Μακεδονία...η Δημοκρατία τους ξεπουλήθηκε και μας τέλειωσε.


Από έναν καλό φίλο και συναγωνιστή Μ. Δ.

Το φιάσκο της Συμφωνίας των Πρεσπών και το φιάσκο της ψηφοφορίας στο Ελληνόφωνο πουτανοβούλιο, με την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας απέναντι, υπέδειξε περίτρανα και στον πιο πνευματικά εκφυλισμένο ότι είμαστε ένα άθλιο προτεκτοράτο κι ότι η Δημοκρατία εκχώρησε τη Μακεδονία στους γύφτους. 

Δεν το έπραξε ο Σύριζα, η Δημοκρατία το έκανε, το πολίτευμα των δειλών, των συγκατανευσιφάγων και (((Εκείνων))). 

Αν η Επανάσταση της 21/04 κατέρρευσε υπό το βάρος του Αττίλα, η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία τους καταρρέει λόγω του Σκοπιανού. Η προδοσία της Μακεδονίας σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της μεταπολίτευσης και του κοινοβουλευτισμού.

Δεν θα αργήσουμε να απαλλαγούμε απ'αυτό το άθλιο μισελληνικό και ξενόφερτο πολίτευμα και μάλιστα δεν θα κουνηθεί φύλλο όταν συμβεί η πολιτειακή αλλαγή.

Ηττήθηκε ο ελληνικός στρατός; Χάσαμε χιλιάδες Ελληνόπουλα στο μέτωπο και καταστράφηκαν από βομβαρδισμούς οι πόλεις μας; Τότε πως ηττηθήκαμε ρε μαλάκες; 
Με υπογραφές, κουρελόχαρτα και στυλό ξεπουλιούνται ιστορία, πολιτισμός,ταυτότητα εδάφη; 

Αυτά χάνονται στο πεδίο των μαχών έπειτα από ποταμούς αίματος. Όπως η κυβέρνηση Τσίπρα υπέγραψε την προδοσία έτσι μια μελλοντική κυβέρνηση, με 151 βουλευτές κι όχι 180, θα ξε-υπογράψει. Με ένα νόμο κι ένα άρθρο! 

Τι θα μας κάνουν οι ξένοι πέρα από (((διεθνείς καταδίκες κοντυλοφόρων))) και οικονομικές κυρώσεις; Εχέστημεν! 

Αν θέλουν οι Σκοπιανοί να γίνουν "Μακεδόνες" να ζωστούν τ'άρματα και να 'ρθουν να μας κλάσουν τα αρχίδι@.Δεν υπάρχουν σχόλια: