Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Συσσίτιο από την Ελληνική Αυγή για τους απόρους των Αθηνών - ΒΙΝΤΕΟ"Αυτός θα την φτιάξει την Αθήνα": Έτσι υποδέχτηκαν τον Ηλία Κασιδιάρη οι άποροι συμπολίτες μας


Ζεστά γεύματα και οπωροκηπευτικά μοιράστηκαν σήμερα σε άπορους Αθηναίους από κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα.


Σε συνεργασία με τις δομές της Εκκλησίας για την στήριξη των φτωχών συμπολιτών μας, ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι Συναγωνιστές οργάνωσαν ένα συσσίτιο για ηλικιωμένους και αναξιοπαθούντες Έλληνες.


Η υποδοχή που μας επιφυλάχθηκε ήταν θερμή. Η ομάδα της Χρυσής Αυγής δεσμεύθηκε πως θα στηρίξει έμπρακτα κάθε ανάλογη προσπάθεια της Εκκλησίας σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της πόλης.


Καλύτερη επιβράβευση για την πρωτοβουλία μας, τα λόγια ενός συμπολίτη μας στο τέλος του βίντεο για την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων: "Αυτός θα την φτιάξει την Αθήνα!"


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sussitio-apo-thn-ellhnikh-augh-gia-tous-aporous-twn-athhnwn-binteo#ixzz5bY4EWs5qΔεν υπάρχουν σχόλια: