Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Νέο χτύπημα της «πολιτικής ορθότητας»: Ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι οι πρώτοι Σουηδοί ήταν… Μελαμψοί!


Η «πολιτική ορθότητα» δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό «να αλλάξει τα φώτα» στην πραγματικότητα.
Έτσι, λοιπόν, δεν προξενεί καθόλου εντύπωση η είδηση ότι στην Σουηδία (μια χώρα όπου «η πολιτιστική ορθότητα» κάνει θραύση εδώ και δεκαετίες) θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Οι πρώτοι Σουηδοί» το οποίο παρουσιάζει τους πρώτους κατοίκους της περιοχής … ως μελαμψούς με γαλάζια μάτια, οι οποίοι υποτίθεται ήρθαν από το Νότο αμέσως μετά από την εποχή των Παγετώνων, εγκαταστάθηκαν στη σημερινή Σουηδία και γρήγορα αναμείχθηκαν με πιο ανοιχτόχρωμους ανθρώπους που έφτασαν από την Ανατολή.
Παρά όμως την προπαγάνδα που επί πολλά έτη κάνει  στους Σουηδούς «η πολιτική ορθότητα», φαίνεται ότι δεν είναι τόσο εύκολο να δεχθούν να τους κοροϊδεύουν κατάμουτρα, καθώς για αρκετούς από αυτούς το ντοκιμαντέρ δεν είναι τίποτα άλλο από μια εφεύρεση προκειμένου να γίνει σύνδεση με το σήμερα και την ύπαρξη αρκετών μεταναστών και «προσφύγων» στην χώρα που προέρχονται από την Ασία ή την Αφρική.
«Η πλύση εγκεφάλου» συνεχίζεται, ανέφερε χαρακτηριστικά ένας Σουηδός, ενώ ένας άλλος το αντιμετώπισε με πιο … χιουμοριστικό τρόπο, γράφοντας πως το ντοκιμαντέρ θα γίνει ταινία και τον πρώτο Σουηδό θα παίξει ο διάσημος μαύρος ηθοποιός Ίντρις Έλμπα.
Έχοντας κατά νου εδώ στην Ελλάδα τις γνωστές ανοησίες περί «μαύρης Αθηνάς», δεν μας προξενεί καμία εντύπωση το νέο «ξεσάλωμα» της «πολιτικής ορθότητας» σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης.


Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-chtuphma-ths-politikhs-orthothtas.-ntokimanter-uposthrizei-oti-oi-prwto#ixzz5g1AQeUPVΔεν υπάρχουν σχόλια: