Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Η ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΓΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ Ε.Ε. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ!


Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Το Γαλλικό κίνημα των «αγανακτισμένων» Κίτρινων Γιλέκων, αυθόρμητο, λαϊκό, χωρίς ξεκάθαρη ηγεσία και πολιτική ταυτότητα, οργανωμένο μέσο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει μπει στο τέταρτο μήνα συνεχών διαδηλώσεων οι οποίες έχουν οδηγήσει το Γαλλικό καθεστώς σε τέτοια απόγνωση που αναγκάστηκε να ρίξει το διεφθαρμένο, και υποκριτικό προσωπείο του!

Ίσως φταίει που η συντριπτική πλειοψηφία των διαδηλωτών είναι λευκοί Γάλλοι και όχι «πολύχρωμοι» νέου τύπου «Γάλλοι». Ίσως επειδή στηρίχθηκε ανοιχτά από τις αρχές Νοεμβρίου από τη Μαρίν Λεπέν η οποία δήλωσε τη συμπαράσταση της και πως οι ψηφοφόροι της συμμετέχουν στις διαδηλώσεις, χωρίς κομματικά σύμβολα παρά μόνο Γαλλικές σημαίες.

Απολογισμός; 12 νεκροί, περισσότεροι από 2000 τραυματίες και 32 άτομα που τυφλώθηκαν από σφαιρίδια των LBD 40 της κατάπτυστης Γαλλικής αστυνομίας η οποία διενεργεί 116 ένορκες διοικητικές ανακρίσεις για χρήση υπέρμετρης βίας που… προκάλεσε η ίδια! Ίσως μπορεί να γίνει κατανοητό το μένος των αστυνομικών οργάνων του καθεστώτος στην εκτέλεση των εντολών των κομισάριων της Γαλλικής Δημοκρατίας γιατί αρχικά είχαν στοχοποιηθεί από τα ΜΜΕ πως είναι «συμπαθούντες», «ακροδεξιοί» και υπήρχαν «σταγονίδια» στις τάξεις της. Έτσι έπρεπε να αποδείξουν τη «δημοκρατικότητα» τους που συνεπάγεται το «τσάκισμα του φασισμού»…. δεν βλέπω άλλο λόγο για τέτοια κτηνωδία όπως το να στοχεύεις με διόπτρα LBD 40 σε μάτια άοπλων ανθρώπων! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Και όλα αυτά στην Ε.Ε.!

Ναι, το λίκνο της «δημοκρατίας», της «ανεκτικότητας» και της «ελευθερίας της έκφρασης» που κουνάει το δάχτυλο στον Μαδούρο αλλά το βουλώνει για τον Μακρόν!

Στην καταραμένη Ε.Ε. όπου οι γραφειοκράτες της και δημοσιογραφικοί τους εκπρόσωποι μας έχουν κουράσει με την ανούσια ξύλινη γλώσσα για τους «θεσμικούς ρόλους» τους, τις «αξίες της Ε.Ε.» (που τις σέβονται όποτε τους γουστάρει) και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» (που υπάρχουν ΜΟΝΟ για τους μετανάστες και τους «ευπαθείς»)! Που κάποιες φορές δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον εκπρόσωπο μιας ΜΚΟ από ένα επίτροπο της ΕΕ, παρά μόνο όταν φτάνει η συζήτηση στην οικονομία… και εκεί γίνονται Κέρβεροι, εναντίων των… πολιτών τους!

Μπορεί το κίνημα τους να μην είναι εθνικιστικό, είναι όμως σίγουρα πατριωτικό, απαιτεί δημοψηφίσματα για σοβαρά θέματα έτσι ώστε να αποφασίζει άμεσα ο λαός, να σταματήσει η φορομπηχτική τους αφαίμαξη και ανάμεσα στα άλλα να ανοίξει επιτέλους ένας διάλογος για το λαθρομεταναστευτικό! Το τελευταίο βέβαια είναι… αδιανόητο για τους λαδοπόντικες των Παρισίων, των Βρυξελλών και τα Μαρξιστοειδή μαντρόσκυλα που εκτρέφουν σε κάθε πτυχή του καθεστώτος τους!

Έτσι ακολούθησαν την πεπατημένη που βιώνουμε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Τους αγνόησαν και θάψαν τις ειρηνικές διαδηλώσεις στα ΜΜΕ (όπως τη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη που δεν την έδειξε κανένα κανάλι ζωντανά παρά μόνο η 4Ε και η Βεργίνα), αφού δεν τους βγήκε τους συκοφάντησαν και τους λοιδόρησαν ως ρατσιστές, μείωσαν τεχνητά τους αριθμούς των διαδηλωτών (πάνω από μισό εκατομμύριο διαδηλωτές για το Μακεδονικό στην Αθήνα, 70.000 έβλεπαν αστυνομία και ΜΜΕ) για να μειωθεί ο αντίκτυπος.

Στη συνέχεια ‘στείλαν τους παρακρατικούς να κάνουν τις γνωστές προβοκάτσιες ώστε να βρει αφορμή η αστυνομία να τους διαλύσει με τη χρήση υπέρμετρης και κτηνώδους βίας. Φυσικά η αστυνομία δεν κυνηγάει τους παρακρατικούς συνεργάτες της, με τις κοκκινόμαυρες σημαίες και τα Αντιφά πανό τους, αλλά όλους τους διαδηλωτές με τα Κίτρινα Γιλέκα…

Αφού απέτυχαν και αυτά απέμεινε η τελευταία γραμμή άμυνας του καθεστώτος, τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ, τα οποία κλήθηκαν να διαδηλώσουν ως ένα δήθεν «αυθόρμητο κίνημα» αριστερών και μεταναστών με την επονομασία τα «Κόκκινα Φουλάρια» εναντίων των «Κίτρινων Γιλέκων» του οποίου τα περισσότερα αιτήματα «δηλώνουν» ότι τα ασπάζονται αλλά…είναι κατά της βίας! Βγήκε η γελοία Γαλλική μπουρζουαζία με τους Αλγερινούς και Μαροκινούς υπηρέτες τους, οι «Σοσιαλιστές της Σαμπάνιας» και τα Βορειοαφρικανικά Μεμέτια τους, να «διαδηλώσουν» εναντίων της εργατικής τάξης και του Γαλλικού λαού!

Στην Ελλάδα θα βγάζανε στους δρόμους τα ΚΝΑΤ, όπως το 2010 που φύλαγαν τη βουλή όταν παρέδιδε την εθνική μας κυριαρχία και τη πατρίδα στα χέρια των τοκογλύφων. Στη Γαλλία όμως δεν υπάρχουν πλέον ΚΝΑΤ, η εργατική τάξη έχει γυρίσει τη πλάτη της στους κόκκινους και ροζ καραγκιόζηδες οι οποίοι στηρίζονται στη βολεμένη μπουρζουαζία του Μάη του 68’ και στους μετανάστες, που μπορεί να τους ψηφίζουν μονοκούκι αριστερά είναι όμως τόσο αριστεροί όσο και ο Μωάμεθ!

Δόξα και Τιμή στους Γάλλους λαϊκούς αγωνιστές!

Σε εκείνους που δεν λύγισαν μπροστά στη φίμωση, στη χλεύη και τη συκοφαντία!


Σε εκείνους που κλείσανε τα αυτιά τους στις γελοίες εκκλήσεις των ΜΜΕ της μπουρζουαζίας!


Σε εκείνους που στάθηκαν όρθιοι μπροστά στη κτηνωδία της κρατικής και παρακρατικής καταστολής!


Δόξα και τιμή σε όλους εκείνους που ποτίζουν τη γη των πατέρων τους με το αίμα τους!


Ζήτω η Νίκη!


ethnikismos.net


Δεν υπάρχουν σχόλια: