Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Όμοιος τω ομοίω αεί πελάζει. Τα σκατά πάνε με τα σκατά. Κάπως έτσι εγκαθιδρύεται ο νέος δικομματισμός. Το ΠΑΣΟΚ δεν υφίσταται πια. Καλοδεχούμενος ο Γ. Παπανδρέου στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα ΔΗΣΥ,ΕΛΙΑ,ΚΙΝΑΛ κτλ δεν είναι ΠΑΣΟΚ και δεν λογίζεται ΠΑΣΟΚ χωρίς DNA Παπανδρέου μέσα. 


Το παλιό δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ξαναζωντάνεψε στο ΝΔ-Σύριζα. Ο Κούλης μετασχηματιζόμενος σε "μπλε Σύριζα" ( ψήφισε το 30% των νομοσχεδίων Τσίπρα και ενστερνίζεται όλη την αριστερή ατζέντα) ευελπιστεί να κερδίσει τον Σύριζα με 10-12 μονάδες. Αν ο ΓΑΠ μεταγραφεί στο Σύριζα, η νέα ρουσφετολογική Σοσιαλδημοκρατία που βολεύει ημετέρους είναι πανέτοιμη. 

Πλέον δεν θα ωφελούνται από το Δημόσιο οι ψηφοφόροι με την τυφλή υπόσχεση να ψηφίσουν τον ευεργέτη τους, πλέον θα ευεργετούνται μόνο οι Συριζοφρουροί. Αυτοί που θα τρέχουν για το κόμμα, από απλοί αφισοκολλητές μέχρι νούμερα του facebook τύπου Άντζι Σαμίου θα βολεύονται παντοιοτρόπως ανεξαρτήτως προσόντων. 

Το παλιό ΠΑΣΟΚ ,το ορθόδοξο,πήγαινε στον ψηφοφόρο και τον βόλευε για να τον εξαγοράσει. Τότε βοηθούσε ο χαμηλός λόγος δημοσίου χρέους προς ΑΕΠ. Στο νεωτερικό "ΠΑΣΟΚ" του Σύριζα ο ψηφοφόρος πάει στο κόμμα κι αυτή η αλλαγή οφείλεται στη δημοσιονομική επιτροπεία. Πρέπει να ξεπουληθείς τελείως και να αποδείξεις ότι είσαι Συριζοφρουρός για να ανταμειφθείς. 

Αν λοιπόν ο ΓΑΠ πάει στον Σύριζα( το θεωρώ βέβαιο ενδεχόμενο λόγω του ότι στήριξε τον Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών) όλη η στρατηγική του διεθνολαικιστή διεθναλήτη ultra cuckold lactalover Κούλη Μητσοτάκη πάει στ'αζήτητα. 

Γιατί να ψηφίσει ένας αριστερούλης ή ένας κεντρώος ΝΔούλα που είναι ιμιτασιόν Σύριζα κι όχι το Σύριζα το ορίτζιναλ που είναι το νέο ΠΑΣΟΚ; 

Ο Σύριζα ήρθε για να μείνει. Ευτυχώς όμως που και η ΧΑ ήρθε για να μείνει και καρτερεί να τους κεράσει νύχτες μαγικές κρυσταλλικές μετά το πέρας της π@υτάνας της Δημοκρατίας τους.

Μ.Δ.
Δεν υπάρχουν σχόλια: