Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Επίθεση 100 παρακρατικών μισθοφόρων του Σύριζα στην ΧΑ - Έφυγαν τρέχοντας, δεν συνελήφθη κανείς! Εννοείται πως κανείς από το ''συνταγματικό'' τόξο δεν καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση! (ΒΙΝΤΕΟ)


Οργανωμένο τάγμα εφόδου του αριστερου παρακράτους του Σύριζα ,αποτελούμενους από 100 άεργοι κηφήνες προδότες της ελληνικής εργατικής τάξης, τ@ούλες μισθοφόρους της παγκοσμιοποίησης και ξεκ@λιάρες των κεφαλαιαγορών επιτέθηκαν σε γραφείο το Σάββατο 30.3 στις 7μμ στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών της Χρυσής Αυγής.

Οι τρομοκράτες προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κτίριο, αλλά το σύστημα πυρόσβεσης τους έτρεψε σε φυγή. Η παρακρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε την ώρα που άνοιγαν τα γραφεία και στον χώρο βρίσκονταν μόλις 3 μέλη της Τ.Ο. Αθηνών.

100 και πλέον πάνοπλοι κρανοφόροι έκαναν παρέλαση στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, αλλά το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δεν προέβη ούτε καν σε μία προσαγωγή!

Το ασύδοτο αριστερό παρακράτος του Τσίπρα και τα τάγματα εφόδου του Σύριζα δεν μας πτοούν! Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί!

Ο αναρχισμός είναι τρομοκρατία και πολιτικός τζιχαντισμός. Είναι φονιάδες και ορκισμένοι εχθροί του κράτους-έθνους, θέλουν την κατάλυση της κρατικής οντότητας ώστε να καθιστάμεθα τρωτοί σε όσους επιβουλεύονται την ελευθερία και το βιος μας. Ούτε καν πλαστικές σφαίρες δεν θέλει για τους πεμπτοφαλαγγίτες του Ερντογάν.
Από την είσοδο των γραφείων της Τ.Ο. Αθηνών, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: