Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

850.000 Ελληνοποιήσεις για ψηφοθηρικούς σκοπούς!Γράφει ο Μιχάλης Δέλτας

Την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αριθμό που μπορεί να φτάσει και τους 850.000  μετανάστες, ετοιμάζει η κυβέρνηση μέσα από ένα μπαράζ αλλαγών στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο, τις οποίες έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρώσει τον ερχόμενο Ιούνιο!

Δείτε εδώ:https://www.capital.gr/epikairotita/3285292/850-000-ellinopoiiseis-gia-psifothirikous-skopous?fbclid=IwAR2zE-XdtTQ0-KCJJEkq21ErDCy10XMLYJP7TkTYtU5cF2wKuKK1Jvthlg8

Πριν από δύο χρόνια είχαμε κάνει την εξής πρόβλεψη, ότι στις εκλογές του 2019 η ΝΔ θα συγκυβερνούσε με τον Σύριζα. Βλέπαμε ότι ο ρυθμός στον οποίο το σύστημα εκκολάπτει αχυρανθρώπους για την εκλογική πλέμπα είναι μικρότερος του ρυθμού της πολιτικής εξαέρωσης τους από την μπασταρδοκρατία των "εταίρων&συμμάχων". Κάθε πρωθυπουργός που υπογράφει μνημόνιο οφ αντερστάντινγκ καθίσταται λαομίσητος και ζημιώνεται τα μάλα η εικόνα του κόμματος του. Αυτός πάει σπίτι του και το κόμμα ολισθαίνει. Επίσης βλέπαμε ότι η ΝΔούλα ψήφιζε τα μισά νομοσχέδια του Σύριζα και όλες οι μείζονες εθνοκτόνες πολιτικές ψηφίστηκαν και από τα δύο κόμματα της πουτάνας της Δημοκρατίας τους.
Τώρα έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα και αυτό εδώ το οποίο επίσης είχαμε προβλέψει: 850.000 λαθροσκατά πρόκειται να Ελληνοποιηθούν και να ακολουθηθεί η φάμπρικα-μαζική παραγωγή "Ελλήνων" τύπου Γιάννη Άντεκαιτονμπούλο.
Όλες οι διαδικασίες θα έχουν τελειοποιηθεί μέχρι αρχές Ιουνίου, όπερ συνεπάγεται ότι οι εκλογές θα γίνουν εις το πέρας της τετραετίας, ώστε να έχουν "Ελληνοποιηθεί" στο μεσοδιάστημα όλα τα λαθροσκατά και να ψηφίσουν τους ευεργέτες τους( Τσίπρα πολύ ωραίο!!!!) . Το αποτέλεσμα εύλογο: η λακτοπουστοδεξιά Νέα Δημοκρατία αν κερδίσει τις εκφυλισμένες εκλογές θα το κάνει οριακά και με ποσοστά που όχι μόνο δεν θα της εξασφαλίζουν την αυτοδυναμία αλλά ούτε και με τα ποσοστά της Φώφης του ΠΑΣΟΚ δεν θα δύναται να κυβερνήσει. Οπότε η συγκυβέρνηση με τον μνημονιακό Τσίπρα, που δεν έχει πλέον αυταπάτες, είναι εφικτή. Εφόσον η συγκυβέρνηση των Νεοδημοκρατών με τον αιώνιο εχθρό ΠΑΣΟΚ(Σοσιαλδημοκρατία) κατέστη εφικτή τότε, σε τι διαφέρουν ώστε να μην καταστεί εφικτή η συγκυβέρνηση με τον Σύριζα(Σοσιαλδημοκρατία); Το ΠΑΣΟΚ θα υποστεί μεγάλο εκλογικό πλήγμα λόγω και του ΓΑΠ και ακόμα και οι Ρομά που το ψήφιζαν θα το ρίξουν Τσίπρα. Με τις Ελληνοποιήσεις ο Τσίπρας θα εκτοξευτεί στα ύψη. Ο Κούλης κάνει και κάτι άλλο. Έχει δώσει παντού εντολή σε όλους τους δημοσιοκάφρους και τα πουτανοκάναλα να καλούν συχνάκις μικρά κόμματα, εξ ου και η έντονη προβολή του Τζήμερου,Φαήλου,Λεβέντη,Καραγκιοζοφέρη,Λαφαζάνη, Ζωής της "Πλεύσης μαλακίας" κτλ. Διότι αν περισσότερα κόμματα πάρουν από 1-2,5% το καθένα, και οπότε ένα σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος βρεθεί εκτός κοινοβουλίου, τότε ο Κούλης αποκτά αυτοδυναμία και με μικρότερο ποσοστό ( πχ με ένα 33% σχηματίζει μόνος του αυτοδύναμη κυβέρνηση).
Για να δούμε αν θα δούμε ΝΔούλα με Σύριζα μαζί.
ΥΓ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΥΓ2: Γαμώ την πουτάνα τη Δημοκρατία σας,που δεν έχει αδιέξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: