Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Προς τις εκλογές: Ψηλά τις Σημαίες !Σπάστε την συνωμοσία της σιωπής! Άρθρο του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου


Σπάστε την συνωμοσία της σιωπής!

Είκοσι τρεις μέρες μείναμε μέχρι την ημέρα των εκλογών, όταν ένα ολόκληρο σύστημα αμαρτωλό και διεφθαρμένο, χρεοκοπημένο ηθικά, πολιτικά και οικονομικά θα δει και πάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ζωντανή και δυνατή να κατορθώνει να ξεπερνά τα εμπόδια μιας κυριολεκτικής χούντας, που υπάρχει εναντίον της από ένα σάπιο δημοσιογραφικό και πολιτικό κατεστημένο!
Και δεν θα είναι η πρώτη φορά. Στις 26 Μαΐου γίνονται εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα στείλει το δικό της μήνυμα δίπλα στα λάβαρα και τις ιαχές της Ευρώπης των Πατρίδων, που αντιστέκεται και δεν παραδίδεται στους ολιγάρχες των τραπεζών και των χρηματιστηρίων.

Από την Αθήνα μέχρι την Μαδρίτη και από το Βερολίνο μέχρι την Βουδαπέστη και την Βιέννη και από το Παρίσι μέχρι την Ρώμη θα ακουστεί δυνατά η φωνή της Ιστορίας που επιστρέφει!
Στις 26 Μαΐου θα γίνουν επίσης εκλογές σε Περιφέρειες και Δήμους και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα διεκδικήσει να ακουστεί η φωνή των Ελλήνων ενάντια στους εθνομηδενιστές, φιλελεύθερους και μαρξιστές, και πρώτα απ’ όλα στην Αθήνα, την πνευματική πρωτεύουσα ολόκληρης της Ευρώπης.

Ο αγώνας μας είναι δύσκολος και οι απατεώνες που έχουν στα χέρια τους τα ΜΜΕ μας έχουν κλείσει τις πόρτες. Στον καθέναν από σας πέφτει χρέος βαρύ και καθήκον. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, σπάστε την συνωμοσία της σιωπής!
Γίνετε η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε δρόμους και σε πλατείες, σε πόλεις και σε χωριά για να είναι πραγματικά θλιβερή, για αυτούς που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας, για τους προδότες και τους ραγιάδες η νύχτα της 26ης Μαΐου.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pros-tis-ekloges-pshla-tis-shmaies-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz5mt7L3yAg

Δεν υπάρχουν σχόλια: