Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΑ: Το Πρωτοδικείο «έκοψε» την υποψηφιότητα της ΧΑ στο Δήμο Θεσσαλονίκης


Η δυναμική ανόδου της "Ελληνικής Αυγής" σε Δήμους και Περιφέρειες έχει τρομοκρατήσει το σύστημα. 

Ως εκ τούτου το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έκανε δεκτή την δήλωση του συνδυασμού της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη" και κατ΄ ουσίαν απαγορεύει την συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.

Πρόκειται περί ξεκάθαρης μεθόδευσης καθότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δημοσκοπικές και στοιχηματικές εταιρείες δεν αναφέρουν καν το όνομα της παράταξης, όπως επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης με αυθαίρετη απόφαση ενάντια σε κάθε πρόβλεψη του νόμου απαγόρευσε την συμμετοχή μας από όλα τα δημοτικά ενημερωτικά ΜΜΕ.

Τέλος, δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από την επίσημη ανησυχία του συστήματος περί ανόδου της λεγόμενης Ακροδεξιάς εξαιτίας του Μακεδονικού ζητήματος. Μας αποκλείουν, επειδή μας φοβούνται, όμως η απόπειρα φίμωσης της μοναδικής πατριωτικής φωνής θα πέσει στο κενό.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Μακεδονία Ελληνική και Θεσσαλονίκη Γαλανόλευκη!

Αρτέμης Ματθαιόπουλος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-artemh-matthaiopoulou-gia-ton-apokleismo-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn#ixzz5ndQPWxouΔεν υπάρχουν σχόλια: