Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Μίλησε ο Λαός της Αθήνας: “Ο Λαϊκός Σύνδεσμος και ο Ηλίας στον δεύτερο γύρο!” Φωτογραφίες, Βίντεο


Σείστηκε ο Κολωνός από την συγκέντρωση της "Ελληνικής Αυγής". Οι Αθηναίοι συνέρρευσαν στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.


Παρά τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις και τους κλειστούς δρόμους οι Αθηναίοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή θα κυριαρχήσει στην Πρωτεύουσα και ότι η "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Κασιδιάρη θα περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών και θα διεκδικήσει την Δημαρχία της Αθήνας.


Την μεγαλειώδη και ενθουσιώδη εκδήλωση άνοιξε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία ανέλυσε τις θέσεις και της προτάσεις της παράταξης για να καθαρίσει η Αθήνα.


Ακολούθως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική", Ηλίας Παναγιώταρος σημείωσε πως οι συνδυασμοί της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια κόντρα σε διώξεις και αποκλεισμούς θα πετύχουν ακόμη μια περιφανή Νίκη!
Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή", Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τόνισε πως στην καρδιά της Αθήνας είναι η δύναμη της Χρυσής Αυγής, καθώς οι Εθνικιστές βρίσκονται συνέχεια δίπλα στον Έλληνα που διώκεται και δέχεται ρατσισμό από το βρώμικο κατεστημένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: