Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Σαν σήμερα το 2013 Αλβανοί κατσαπλιαδες ΕΚΤΕΛΟΎΝ τον Αρχιφύλακα Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο. Παρών στην επιμνημόσυνη δέηση ο εθνικιστής βουλευτής Βοιωτίας Ε.Καρακώστας

Την σημερινή ημέρα όλοι οι δυτικόπληκτοι γιορτάζουν την λεγόμενη παγκόσμια ημέρα του πατέρα. Υπάρχουν φυσικά πολλοί τρόποι να "γιορτάσει" κάνεις. Οι περισσότεροι αναλώνονται  σε φατσούλεςs και ευφάνταστες εικόνες στα social media, βρίσκοντας να πουν κάτι έξυπνο η κάτι ευφάνταστο για την σημερινή ημέρα.

Εμείς όμως διαλέγουμε έναν άλλο δρόμο για να  τιμήσουμε σήμερα τον ρόλο του ΠΑΤΕΡΑ. Σαν σήμερα 6 χρόνια πριν, ένας πατέρας, ο αρχιφύλακας Ανδριτσοπουλος πέφτει νεκρός από τα πυρά Αλβανών κατσαπλιαδων στο Δίστομο.

 Σαν σήμερα ένας πατέρας φίλησε τα μικρά παιδιά του στο μέτωπο και βγήκε στον δρόμο να κάνει αυτό που ήξερε καλά.Να υπηρετεί και να προστατεύει όλους τους Έλληνες πολίτες.  Η μοίρα όμως είχε άλλη πρόθεση γι αυτόν. Εκείνη την νύχτα ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ ΗΡΩΑΣ

Ο ηρωικός αστυνομικός θα εκτελέσει την υπέρτατη αποστολή που μπορεί να κληθεί να εκτελέσει άνδρας. Θα πέσει μαχόμενος, από τα πυρα Αλβανών κατσαπλιάδων του Κόλα ! Θα πέσει υπερασπιζόμενος την οικογένειά μου, την οικογένειά σου και την οικογένειά του.

Γι αυτό λοιπόν σήμερα που θα ανοίξεις την κάρτα με την ζωγραφιά που από το πρωί ετοιμάζει το παιδί σου, να αναλογιστεις ότι κάποιοι άνθρωποι μάχονται καθημερινά με ελλιπή μέσα για να μπορείς εσύ να απολαμβάνεις με ασφάλεια το δώρο του Θεού που λέγεται οικογένεια.

Αρχιφύλακας Ανδριτσόπουλος
Ένας ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ
Ένας ΗΡΩΑΣ
Ένας ΠΑΤΈΡΑΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ


Στην επιμνημόσυνη δέηση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο ηρωικός υπαρχιφύλακας Γεώργιος Ανδριτσόπουλος στο Δίστομο Βοιωτίας, παρέστη ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ευάγγελος Καρακώστας.


Ο συναγωνιστής E. Καρακώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εδώ για να τιμήσει τη Μνήμη ενός Ηρωικού αστυνομικού που δολοφονήθηκε από Αλβανούς εγκληματίες. Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος Έπεσε κατά την εκτέλεση του Καθήκοντος, επιχειρώντας να προστατέψει τους συμπολίτες του από την εγκληματική δράση συμμοριών λαθρομεταναστών, συμμοριών που ακόμη και σήμερα δρουν ασύδοτα σε ένα Κράτος-οπερέτα το οποίο στέκει ανίκανο να παράσχει στον πολίτη τα στοιχειώδη αγαθά της ασφάλειας, της ευνομίας και τάξης».
Δεν υπάρχουν σχόλια: