Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Ο Βαρβιτσιώτης της ΝΔ βρήκε δεδομένη και θετική την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών !Το πόσο πατριδοκάπηλοι και πολιτικοί απατεώνες είναι στην «πατριωτική» ΝΔ φαίνεται (και) από την πραγματική στάση που κρατά το κόμμα αυτό στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να λέει ξεκάθαρα γι αυτήν ότι έχει λύσει τα προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών σε μεγάλο βαθμό! Θεώρησε, επίσης, δεδομένη και προφανώς εφαρμόσιμη από την κυβέρνηση της ΝΔ την (προδοτική) Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ δεν βρήκε λέξη να πει ή να υπονοήσει καν για τον ξεκάθαρο αλυτρωτισμό που επιδεικνύουν τα Σκόπια.
Κατά ορισμένες ιστοσελίδες μάλιστα (gr.eyronews.com και naftemporiki.gr) ο Βαρβιτσιώτης φέρεται ότι ανέφερε τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»! Όλα αυτά συνέβησαν στο συνέδριο του «Economist», εκεί όπου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κάθισε στο ίδιο πάνελ με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρώφ, ενώ προηγουμένως είχαν θερμή χειραψία… Τώρα που οι κάλπες αποτελούν πια παρελθόν, η ΝΔ θα δείχνει ολοένα και πιο συχνά το αληθινό πατριδοκάπηλο-ανθελληνικό πρόσωπό της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-barbitsiwths-ths-nd-brhke-dedomenh-kai-thetikh-thn-kataptusth-sumfwnia-tw#ixzz5u74hoDlm

Δεν υπάρχουν σχόλια: