Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Πατριδοκάπηλους και εθνοέμπορους


Λοιπόν ακούστε τώρα!

Δεν θα μου το παίζεται κοροϊδα και πως δεν καταλαβαίνετε δήθεν γιατί ο κόσμος γύρισε τη πλάτη στα δήθεν «πατριωτικά» καλέσματα γιατί δεν σας έχω για έτσι.
Κι επειδή πάντοτε αναλύω τη σκέψη μου χωρίς φόβο και πάθος θα εξηγηθώ.

Την εποχή λοιπόν των Πρεσπών διάφοροι τύποι κάλεσαν τον κόσμο σε «ανένδοτο» αγώνα ο οποίος όμως όπως απεδείχθει ήταν απλά ένας αγώνας εξουσίας, να φύγουν οι προδότες αριστεροί και να έρθουν οι δήθεν «πατριώτες» του Κούλη.

Στη προσπάθεια τους αυτή έβγαιναν στα πρωϊνάδικα τύπου Παπαδάκη και τραβούσανε τα μαλια τους όλοι μαζί….τύπου 
«προσοχή μη χαρίσουμε όλον αυτόν το κόσμο στους ακραίους»

Όπου ακραίοι φυσικά βάλτε τους Έλληνες εθνικιστές, και πιο συγκεκριμένα την Χρυσή Αυγή.

Έφτασαν στο σημείο να παίζουν ακόμα και σπρωξιές όλοι αυτοί οι «αδολοι» στην εξέδρα από όπου μιλούσαν στο πλήθος, για το ποιόν θα φιμώσουν ή για το ποιος θα μιλήσει πιο πολύ,και σε αυτό που γράφω αφενός υπάρχουν βίντεο που το αποδεικνύουν, αφετέρου δε, τυγχάνει να έχω δύο κολλητούς φίλους που βρέθηκαν στη εξέδρα ως ασφάλεια. 

Εμείς βέβαια, οι ακραίοι και τα καταλαβαίναμε αυτά, και πικρία νιώθαμε, αλλά και ως επίσημη πολιτική οντότητα κάναμε στην άκρη και δεν είχαμε επίσημη παρουσία, ούτε φυσικά ομιλητή στην εξέδρα της ντροπής, αλλά ως άτομα, αφήνοντας σπίτι τη κομματική ταυτότητα βρεθήκαμε μπροστάρηδες στον εθνικό αγώνα του καλοκαιριού των Πρεσπών.

Φυσικά, ο καιρός πέρασε, οι Πρέσπες ψηφίστηκαν ο κόσμος προφανώς δεν εστράφει προς τους ακραίους, αλλά ποδηγετήθηκε προς τη πατριωτική ΝΔουλα, και διάφοροι τύποι που ούρλιαζαν το καλοκαίρι πως το πλήθος είναι χωρίς κομματικές ταμπέλες, βρέθηκαν να ιδρύουν κόμμα στις εκλογές που ακολούθησαν προσπαθώντας οι ίδιοι να εκμεταλευτούν αυτό που εξόρκιζαν 

Αυτά πράξετε κύριοι πατριώτες για να διώξετε απλά τους αριστερούς και να έρθετε εσείς να κάνετε τρεις χειρότερα στα εθνικά θέματα φτάνοντας σε σημείο εποικισμού τη πατρίδα και απώλειας ζωτικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της.

Εμείς επειδή είμαστε ανένδοτοι, αμετανόητοι εθνικιστές με ιδέες που δεν εδράζονται στη μάσα αλλά στα νάματα του Ίων Δραγούμη, του Κωστή Παλαμά, του Νεοκλή ΚΑΖΑΖΗ, του Παράσχου, του Βεζάνη, του Περικλή Γιαννόπουλου, του Συκουτρή, και φυσικά των ηρώων του έθνους, σας λέμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για εθνικό δίκαιο αλλά κοπέλια δικά σας δεν θα γίνουμε.

Ξηγηθήκαμε νομίζω.

Μανώλης ΧαραμήςΔεν υπάρχουν σχόλια: