Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ιρανός παιδόφιλος ασελγούσε σε ανήλικους μαθητές στην Άρτα - Απόπειρα βιασμού 23χρονης υπαξιωματικού από λαθρομετανάστες στην Σάμο!

Στιγμές τρόμου έζησαν τέσσερις ανήλικοι μαθητές στην Άρτα, όταν τους πλησίασε ένας αδίστακτος Ιρανός παιδόφιλος, ο οποίος έκανε σε όλους τους ασελγείς χειρονομίες και μάλιστα στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να τους προτείνει να συνευρεθούν ερωτικά.

Ο 26χρονος αλλοδαπός κινήθηκε σε διαφορετικά σημεία της πόλης και παρενοχλούσε διαδοχικά τέσσερα αγόρια ηλικίας 15 και 16 χρόνων με τις σεξουαλικές επιθέσεις του! Κάθε φορά, οι μαθητές το έβαζαν στα πόδια καταφέρνοντας να του ξεφύγουν, αλλά εκείνος επέμεινε να αναζητά θύματα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Μετά τις καταγγελίες των τεσσάρων παιδιών, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον Ιρανό, τον συνέλαβαν και στην κατοχή του βρήκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια. Ο 26χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή ναρκωτικών.

Πέρα από το αναμφίβολο της αθλιότητας στις πράξεις του Ιρανού παιδεραστή, το ενδιαφέρον έγκειται στις συνθήκες υπό τις οποίες αυτός ο επίδοξος καταστροφέας των ζωών μικρών παιδιών βρίσκεται στην Χώρα μας. Είναι άραγε κι αυτός κάποιος “πρόσφυγας” από το Ιράν, το οποίο φυσικά και δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση;

Εκτός κι αν ισχυριστεί ότι είναι “πρόσφυγας” για... πολιτικούς λόγους.
Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο δημοσιοποιήθηκε η είδηση δεν μας ξεκαθαρίζει αν μετά την οδήγηση του στον εισαγγελέα και την άσκηση δίωξης εναντίον του ο ανώμαλος αυτός τύπος προφυλακίστηκε ή όχι. Είναι δυνατόν να υπάρχει και η παραμικρή περίπτωση να έχει αφεθεί ελεύθερος μετά από τέτοια πράξη; Επειδή στην Ελλάδα του “συνταγματικού τόξου” έχουν συμβεί και τα πλέον απίθανα πράγματα, ας μην εκπλαγούμε αν δούμε κι αυτό.

Παράλληλα, από την Σάμο έρχεται μια είδηση, η οποία "θάφτηκε" και αυτή επιμελώς από το σύνολο του Τύπου. Επίθεση από πέντε λαθρομετανάστες δέχτηκε πρόσφατα μία γυναίκα, στις 10:30 το βράδυ, την ώρα που περπατούσε στο στενό του ΙΚΑ, πίσω από το ξενοδοχείο "Αeolis" στο Βαθύ της Σάμου.

Η 23χρονη γυναίκα, στρατιωτικός στο επάγγελμα, κάλεσε σε βοήθεια, ωστόσο ένα διερχόμενο αυτοκίνητο ήταν αυτό που έτρεψε σε φυγή τους πέντε λαθρομετανάστες.

Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί, ενώ η υπαξιωματικός κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια: