Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι δημοκράτες υποστηρικτές της Κλίντον σε διάφορες πόλεις της Αμερικής που δεν αποδέχονται για πρόεδρο τον Τραμπ (βίντεο)

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ δεν γίνεται αποδεκτή από Αμερικανούς αριστερούς μπαχαλάκηδες και οπαδούς της πολιτικής ορθότητας. Ανάβουν φωτιές, καίνε αμερικανικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Η βία μάλιστα κλιμακώθηκε, έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα ενώ σε άλλα έσπασαν τα παράθυρα. Στον Σαν Φρανσίσκο, οπαδοί του Τραμπ διοργάνωσαν μια γιορτή για τη νίκη τους. Η εκδήλωσή τους διακόπηκε από κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν.

Στο Μπέρκελεϊ της Καλιφόρνια, έκαναν την εμφάνιση τούς δρόμους μία ομάδα μπαχαλάκηδων  φωνάζοντας «όχι δικός μου πρόεδρος» διαμαρτυρόμενοι για την εκλογή Τραμπ.

Οπαδοί της Κλίντον εθεάθησαν στους δρόμους του Πόρτλαντ, στο Όρεγκον, να διαδηλώνουν στους δρόμους φωνάζοντας «γ@μήσου Ντόναλντ Τραμπ», ενώ ένας διαδηλωτής έκαψε την αμερικανική σημαία.

Πρόκειται για πρωτόγνωρες αντιδράσεις για τα αμερικανικά πολιτικά ήθη.

Να αναλάβουν τα ΜΑΤ και να τους τσακίσουν τα παϊδια .Να σπάει το γκλομπ πάνω στα πλευρά .Ποιοι είναι αυτοί οι ψευτοδημοκράτες αρουραίοι που δεν σέβονται το αποτέλεσμα των εκλογών και την ήττα τους; Αν ο τραμπ θέλει να γίνει ηγέτης δεν θα πρέπει να ανεχτεί αυτά τα σκουλήκια.

Tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: