Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τράμπ ακολούθησαν διεθνή επιτιμητικά σχόλια με διάφορους χαρακτηρισμούς για ακροδεξιά νίκη, για το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο που θα περάσει από το Λευκό Οίκο, για άνθρωπο ακραίων πεποιθήσεων.

Εμείς απ την πλευρά μας θεωρούμε τη νίκη του ως θετικό γεγονός, λόγω του ότι ο πρόεδρος Τράμπ έχει ανοικτά εκφράσει τις Εθνικιστικές του απόψεις, καθώς και την ανάγκη της προστασίας της φυλετικής καθαρότητας.

Η εκλογή του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, ακολουθεί τη γενικότερη άνοδο και στις δυο όχθες του Ατλαντικού των Εθνικιστικών πολιτικών χώρων.

Και για ποιο λόγο άλλωστε η άνοδος των Εθνικιστικών κινημάτων, να εκπλήσσει ή να εγείρει αρνητικά σχόλια;;; Είναι η έκφραση της αγανάκτησης, της αντίδρασης, αλλά και της ελπίδας χιλιάδων ανθρώπων, που είδαν τις ζωές τους μέσα σε λίγα χρόνια να καταστρέφονται.

Διότι τι άλλο από καταστροφή, απαξίωση και παρακμή,έφερε σε Ευρώπη και Αμερική η αστική δημοκρατία;

Στον τομέα της οικονομίας και στο όνομα ενός οικονομικού φιλελευθερισμού επιβλήθηκε μια τρομερή ύφεση, λόγω της απελευθέρωσης του τραπεζικού συστήματος, της κατάργησης των εποπτικών αρχών και της διοχέτευσης χιλιάδων τοξικών και καταστροφικών επενδυτικών προϊόντων που προβλήθηκαν μέσω της προσδοκίας ενός εύκολου και γρήγορου πλουτισμού. Χιλιάδες άνθρωποι καταστράφηκαν οικονομικά, η ανεργία σε πολλές χώρες ανέβηκε απελπιστικά,

το κοινωνικό κράτος καταλύθηκε και η απελπισία και η ανασφάλεια για το μέλλον κυριάρχησαν στην ανθρώπινη ζωή. Άνθρωποι μέσα σε λίγους μόνο μήνες απώλεσαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής ή έχασαν την εργασία τους, ενώ χιλιάδες οικογένειες άρχισαν να επιβιώνουν κάτω από τα όρια τη φτώχειας.

Στον πολιτισμικό τομέα στο όνομα μιας κάποιας απροσδιόριστης ελευθερίας, προσπάθησε να καταλύσει την Ιστορία,τα ήθη και τα έθιμα, τη θρησκεία, την τιμή και την αξιοπρέπεια  και να επιβάλλει με το έτσι θέλω μια πολυπολιτισμική προοπτική. Έτσι λοιπόν τα κράτη βρέθηκαν να ασχολούνται και να φροντίζουν περισσότερο με λαθρομετανάστες παρά τους πολίτες τους.

Τώρα όσον αφορά ασφάλεια και τάξη, έχουν απόλυτα καταλυθεί σε τέτοιο σημείο που ο οποιοσδήποτε, σε οποιαδήποτε στιγμή, μπορεί να διεισδύσει μέσα στο συγκεντρωμένο πλήθος και να προξενήσει εκατόμβη θυμάτων.

Και σημειωτέον υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι τους οποίους δεν θα αναφέρουμε.

Τι περίεργο συμβαίνει λοιπόν που προξενεί πανικό και εγείρει ύβρεις, όταν τα Εθνικιστικά και Πατριωτικά κινήματα αυξάνουν καθημερινά τις δυνάμεις τους.

Ο κόσμος πλέον δεν αντέχει, την αθλιότητα της καθημερινότητας που του έχει επιβληθεί, έχει ξεπεράσει κάθε όριο,έχει εξαντλήσει κάθε ικμάδα υπομονής και τώρα πλέον απαιτεί τη ζωή του.

Αφήνει πλέον το αφηρημένο, το εναλλακτικό, το ισοπεδωτικό και ξαναγυρνά στις αρχέγονες ιδέες και αξίες πάνω στις οποίες στηρίχθηκε, οικοδομήθηκε και μεγαλούργησε ο Δυτικός πολιτισμός και που δεν είναι άλλες από την λατρεία για την Πατρίδα, τον σεβασμό για τη Φυλή, την συνείδηση της Ιστορικής του κληρονομιάς και την διεκδίκηση μιας αξιοπρεπούς ζωής. Είναι λοιπόν απόλυτα επόμενο να επιλέγει για την εκπροσώπησή του εκείνους τους πολιτικούς χώρους που εκφράζουν αυτές τις αρχές και που δεν είναι άλλοι από τα Εθνικιστικά κόμματα.

Η θεωρία του κομμουνισμού, έχει πλέον χρεοκοπήσει εδώ και δεκαετίες και οι άνθρωποι τώρα δεν ζητούν φαύλες αναλύσεις και αδιέξοδες νουθεσίες, αλλά σαφήνεια, ορθολογισμό και προπαντός αλήθεια, προκειμένου να ανακτήσουν τη χαμένη τους ζωή, το βιοτικό τους επίπεδο  και να ζήσουν με τάξη και ασφάλεια.

Οι μόνοι λοιπόν πολιτικοί χώροι που εκφράσουν τους αδικημένους πολίτες και εκπροσωπούν τις ελπίδες τους, ενισχύονται με τις ψήφους τους.

Διότι πλέον όλοι γνωρίζουν, ότι ένας είναι ο δρόμος για το μέλλον. Η επιστροφή στις διαχρονικές αξίες και στα πιστεύω που έχτισαν αυτοκρατορίες και έκαναν λαούς να μεγαλουργήσουν.

Πηγή:Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: