Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Τραμπ: Τεράστιο λάθος που βομβαρδίσαμε τους Σέρβους!


Ο Donald Trump,λίγους μήνες πριν γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ως προσκεκλημένος του διάσημου υποδοχής Larry King στο CNN, μίλησε για την εποχή του 1999 και συγκεκρημένα για το θέμα του βομβαρδισμού της Σερβίας.
Ερωτηθείς από τον Larry King, τι νομίζει και ό, τι θα έκανε αν ήταν στη θέση Κλίντον,ο Trump επέκρινε την απόφαση να βομβαρδίσουν τη Σερβία.

“Οι Κλίντον δημιούργησαν χάος στο Κοσσυφοπέδιο.
Κοιτάξτε τι κάναμε στη Σερβία με βομβαρδισμούς απο ασφαλές ύψος!
Τους προκαλέσαμε θάνατους και δυστηχεία!

«Έπρεπε να είχαμε πάει εκεί με τα στρατεύματα. Θα υπήρχουν δολοφονίες κατά πάσα πιθανότητα ακόμα και τότε, αλλά λιγότερες. Δε θα υπήρχε αυτό το χάος που δημιουργήθηκε απο τους Κλίντον ».
“Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θεωρείται επιτυχία μας, αλλά εγώ δεν θα το έλεγα ότι ήταν επιτυχία», εξηγεί ο Trump, καταδικάζοντας το βομβαρδισμό της Σερβίας.

“Οι άνθρωποι που εκδιώχθηκαν από τη γη τους, από το σύνολο της επικράτειας, ο καθένας έφυγε μακριά από εκεί, και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει. Υπάρχουν χιλιάδες νεκροί. “, δήλωσε ο Donald Trump.
Υπενθυμίζουμε,οτι ο Trump είναι εναντίων του μεγαλύτερου μέρους των στρατιωτικών ενεργειών των ΗΠΑ, επέκρινε τους βομβαρδισμούς και την επιθετικότητα εναντίον της Σερβίας σε πολλές περιπτώσεις.

Donald Trump θέλει να αλλάξει την πορεία της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και τονίζει ότι θα ήταν φίλος με τον πρόεδρο Πούτιν.

Grothia.gr
southfront.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: