Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Ο ΣΥΡΙΟΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ; (ΒΙΝΤΕΟ)


Γράφει ο Αντίοχος

Σίγουρα θα θυμάστε την ιστορία… ‘Όταν –προ εβδομάδος- ξέσπασαν τα μεγάλα επεισόδια στο hot spot της Χίου, με οργανωμένη εμπρηστική επίθεση στα παρακείμενα του hot spot σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα των Ελλήνων της Χίου, αλήτες – ρουφιάνοι – δημοσιογράφοι και αλήτες-προδότες-κομμουνιστές κυκλοφόρησαν την «είδηση» -η οποία σε πλείστα ΜΜΕ ήταν πρώτη είδηση- ότι νεαρό «προσφυγάκι» από την Συρία, ενώ έπινε τον καφέ του, δέχτηκε –στα καλά καθούμενα!- πέτρα στο κεφάλι, προερχόμενη από τα τείχη του Κάστρου (άρα την πέταξαν «ακροδεξιοί»…) και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο! Μάλιστα, στην «είδηση» αυτή βασίστηκε το κόκκινο τσογλαναριό της Χίου, για να οργανώσει «αντιφασιστική» συγκέντρωση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων του νησιού.

Φυσικά, τις επόμενες ημέρες, οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι, δεν είπαν κουβέντα για την τύχη του «ετοιμοθάνατου»…

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι επρόκειτο για ελεεινή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ των αληταράδων της αριστεράς (και της… προόδου)! Όπως αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα της Χίου ChiosPress.gr κάποιο άλλο «προσφυγάκι», ο δήθεν τραυματίας από πέτρα «ακροδεξιών», αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, λιποθύμησε κι έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα επιπόλαιο τραύμα πάνω από το φρύδι! Μετέβη δε για καθαρά προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο του νησιού, όπου και παρέμεινε επ’ ολίγον…

Ιδού και η απόδειξη της αλητείας των «αλληλέγγυων» κομμουνιστών:


Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: