Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Από σήμερα θα πρέπει η «πολιτική ορθότητα» να πωλείται στα φαρμακεία σε μορφή υποθέτου.Θα παίρνετε το υπόθετο της πολιτικής ορθότητας οι Νεοταξίτες (συμπεριλαμβανομένων των ΝΔ με μυαλά ψευτοαριστοκρατών τύπου Κούλη και Κουμουτσάκου) και θα το βάζετε ασάλιωτα στους πάτους σας. Θα μιλάμε για ότι γουστάρουμε και όπως γουστάρουμε. Ζήτω το έθνος-κράτος και ο εθνικισμός!!!!

Να μάθουν τα τσακάλια οι δημοσιοκάφροι ,υπηρέτες στα τέσσερα του κατεστημένου και της χειρότερης μορφής υπονόμευσης, ότι το ΟΧΙ στην Ελλάδα του 2015,το Brexit στην Αγγλία, η άνοδος του AFD αλλά και της Λεπέν, η εκλογή Ντόναλντ Τραμπ, ήταν απάντηση σε όλους αυτούς τους αλήτες της παγκοσμιοποίησης και των κεφαλαιαγορών, που προωθούσαν συν τοις άλλοις και ότι πιο σάπιο και ανώμαλο υπάρχει (LGBTQ, γάμους ομοφυλοφίλων, πολυφυλετισμό, παιδεραστία, κτηνοβασία κτλ), ότι το ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ , η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ των λαών είναι πολύ σημαντικά πράγματα ώστε να τα παίζουμε στα ζάρια.

Οι λαοί στον πολιτισμικό μαρξισμό και στο νεοφιλελευθερισμό των κεφαλαιαγορών είπαν ΟΧΙ. Κανένα εκ των προαναφερθέντων κρατών δεν είχε πρόβλημα οικονομικής κρίσης και ανεργίας, πλην της Ελλάδας. Οπότε τα απανωτά σκαμπίλια που τρώνε είναι δυσβάστακτα και δεν μπορούν επ`ουδενί να τα δικαιολογήσουν.Η μόνη δικαιολογία που ακούω από το πρωί είναι «νίκησε ο λαϊκισμός». Μεγαλύτερη λαϊκίστρια από την Χίλαρι Κλίντον υπάρχει στον πλανήτη; Η γρέτζω, χωρίς να έχει πρόγραμμα, έλεγε ότι ήθελε να ακούσει η πλέμπα ώστε να ψηφιστεί. Τον πούλο Νεοταξίτες!!!!

Ας ελπίσουμε ότι τα σάπια και εκφυλισμένα Ελληνόφωνα πορνοκάναλα θα αλλάξουν στάση από δω και πέρα και θα κόψουν την ειρωνεία και τα γελάκια κατά του Τραμπ. Αν συνεχίσουν οι Εβραιομπολσεβίκοι δημοσιοκάφροι που εργάζονται στα πουτανοκάναλα τους χαρακτηρισμούς και τη χυδαιότητα κατά του Τραμπ, και σε κάθε ρήση του μιλάνε για «νέο παραλήρημα Τραμπ» κτλ , πολύ πιθανόν να μας βάλουν σε διεθνές επεισόδιο με την Αμερική και να ενοχληθεί και η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πλανητάρχης και οπότε να προσέχει η αγράμματη δημοσιοκαφρική πλέμπα των ΙΕΚ πως θα εκφράζεται μη τυχόν και βλάψουν τη χώρα. Από αύριο το πρωί λοιπόν θα παίρνετε πακετιές από τα φαρμακεία τα υπόθετα της πολιτικής ορθότητας και θα τα χώνετε πέντε πέντε στον κώλο σας μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία και αποκομμουνιστοποιηθεί ο εκφυλισμένος εγκέφαλος σας. Η κανονικότητα νίκησε και οι εχθροί της φύσης και της ανθρωπότητας ηττώνται διαρκώς.

Ένα υπόθετο μετά το χέσιμο και λίγο πριν πάτε στο τσοντοκάναλο να «εργαστείτε». Ένα υπόθετο πολιτικής ορθότητας πριν γράψετε κάποιο σιχαμερό άρθρο σε τσοντοεφημερίδα η πορνομπλόγκ. Ένα υπόθετο πριν μιλήσετε σε μικρόφωνο ραδιοφωνικού σταθμού.

Περαστικά σας.

Μ. Δέλτας  

Δεν υπάρχουν σχόλια: