Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ: ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ


Διέκοψαν την αγρυπνία σε μοναστήρι στην Γαλλία.

Κι όσοι αρνούνται την Πίστη και διαψεύδουν τα Σύμβολά Μας, θα γίνουν σύντροφοι της Φωτιάς, όπου για πάντα θα παραμείνουν. (Σούρα ελ-Μπάκαρα, 2: 39)

Δύο ισλαμιστές άντρες μπήκαν στο μοναστήρι Carmelite Verdun αργά την περασμένη εβδομάδα κατά την αγρυπνία, και ζήτησαν από τις καλόγριες να μετατραπούν στο Ισλάμ ή να πάνε στην κόλαση.

Οι δύο άντρες σύμφωνα με πληροφορίες  ήταν γύρω στα τριάντα είχαν γενειάδες και άρχισαν να προσεύχονται  στα αραβικά ενώ οι μοναχές πραγματοποιούσαν τις βραδινές προσευχές τους. Το ζευγάρι υπέγραψε επίσης το βιβλίο επισκεπτών της μονής γράφοντας "Allah u Ackbar" .

Την Κυριακή και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα του Verdun Guillaume Dupont, ο οποίος δήλωσε: "Θα οδηγηθούν στο δικαστήριο του Verdun για να δικαστούν  στις 28 Απριλίου 2018 στις 8:45 π.μ. "

Ο κ. Dupont δήλωσε ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζουν σχετίζεται με την ψυχολογική βία και αν καταδικαστεί το ζεύγος θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 45.000 ευρώ και φυλάκιση τριών ετών.

Ο Abdelkrim Aïtelkaid, ο ιμάμης του Verdun, δήλωσε ότι ένας από τους άνδρες ήταν πρόσφατα μετασχηματισμένος στο Ισλάμ έχοντας γίνει μουσουλμάνος τρεις ή τέσσερις μήνες πριν. Καταδίκασε τις ενέργειες του ζεύγους λέγοντας: "Δεν είναι φυσιολογικό. Δεν πρόκειται να παραβιάσουμε την ιερότητα ενός τόπου λατρείας. "
Δεν υπάρχουν σχόλια: